Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Kappa: Η νέα κάρτα της NOVA είναι εδώ



Εδώ και λίγο καιρό η NOVA στα πλαίσια πάταξης της πειρατείας, αποστέλλει καθημερινά στους συνδρομητές της, νέες κάρτες τύπου Kappa, αντικαθιστώντας έτσι τις παλιές.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να παραλάβω και εγώ την δικιά μου μέσω ταχυδρομείου, την περασμένη εβδομάδα. Η ενεργοποίηση της καθώς και η όλη διαδικασία ήταν πολύ απλή, ασχέτως αν τελικά χρειάστηκε να βγει από το πατάρι ο ξεχασμένος panasat μιας και τo Dreambox αρνήθηκε να την δει. Εδώ φυσικά τίθεται το ερώτημα ως προς το τι γίνεται με τους άλλους δέκτες του εμπορίου αλλά είναι ένα θέμα που μας είχε απασχολήσει παλαιότερα και δεν είναι του παρόντος.

Είναι φανερό λοιπόν ότι η NOVA έχει ξεκινήσει ηλεκτρονικό «πόλεμο» ενάντια στην πειρατεία, η αρχή έγινε με την αποστολή συνεχόμενων εντολών έτσι ώστε να κλείσει μια μεγάλη τρύπα που αφορούσε την παράκαμψη του αρχικού «παντρέματος» των καρτών με άλλους δέκτες.

Το επόμενο βήμα είναι η αλλαγή στο σετ εντολών των καρτών της (patch level) και έχει στόχο τις πειρατικές κάρτες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό , παρόλα αυτά όμως το τελευταίο patch level δεν έχει ενεργοποιηθεί πλήρως ακόμα, γιατί παρατηρούνται κάποια σοβαρά προβλήματα ενεργοποίησης χωρίς όμως να είναι γνωστός ο αριθμός αυτών.

Τα προβλήματα ουσιαστικά αφορούν κυρίως κάρτες που έκλεισαν μιας και δεν μπόρεσαν να αναβαθμιστούν με το τελευταίο patch level, τα πώς και τα γιατί, παρουσιάζονται και αναλύονται εδώ από το πάντα έγκυρο zotos.biz.

Όπως και να έχει όλα δείχνουν ότι θα έχουμε και συνέχεια, με το μεγάλο στοίχημα των ανθρώπων της NOVA να είναι το σταμάτημα του διαδικτυακού «μοιράσματος», προστατεύοντας τόσο την επένδυσή τους όσο και τους συνδρομητές τους από τους πειρατές.

Labels: , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home