Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Φήμες για Windows 8 128bit



Σύμφωνα με το έγκριτο pcw.gr, διέρρευσαν πληροφορίες στο διαδίκτυο που αποκαλύπτουν τα σχέδια της Microsoft για ένα νέο λειτουργικό σύστημα στα 128-bit.

Συγκεκριμένα εργαζόμενος στην Microsoft, φαίνεται ότι αποκάλυψε λεπτομερώς τα σχέδια για τα Windows 8 αλλά και τα Windows 9 και όπως δήλωσε ο ίδιος, "δουλεύει σε ένα τμήμα υψηλής ασφάλειας για την έρευνα και την ανάπτυξη στρατηγικών πλάνων για σημαντικά εγχειρήματα "λέγοντας ότι "τα προγράμματά του περιλαμβάνουν συμβατότητα αρχιτεκτονικής 128bit με τα Windows 8 kernel και Windows 9 project plan".

Τα Windows 7, τα οποία θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως σε δύο εβδομάδες, θα είναι διαθέσιμα στις εκδόσεις 32bit και 64bit. Η 128bit έκδοση των Windows 8, θα αποτελούν το επόμενο τεράστιο βήμα σε επίπεδο απόδοσης.

Σύμφωνα με τα σχέδια της Microsoft, η εταιρεία σκοπεύει να διαθέτει μια νέα έκδοση των Windows κάθε τρία χρόνια, οπότε τα Windows 8 αναμένεται να είναι έτοιμα το 2012.

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home