Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Email phishing attack to Gmail, MSN and Yahoo



Η Microsoft επιβεβαίωσε την διαρροή 10.000 Windows Live Hotmail accounts, από μεγάλης κλίμακας επίθεση phishing, όπως πιστεύουν στο Neowin.net, που αποκάλυψε πρώτο την απάτη, το πλήθος των κλεμμένων λογαριασμών μπορεί να φτάνει ακόμα και τις 100.000!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Neowin, η διαρροή δεν έχει να κάνει μόνο με accounts της microsoft αλλά και με λογαριασμούς που ανήκουν στο Gmail στο Yahoo και σε άλλους γνωστούς mail servers.
Neowin can today reveal that more lists are circulating with genuine account information and that over 20,000 accounts have now been compromised. Non-Hotmail passport accounts have been affected too. A new list contains email accounts for Gmail, Yahoo, Comcast, Earthlink and other third party popular web mail services. It's not clear if this is login information for the service itself or the Microsoft Passport passwords.
Για αυτό λοιπόν όσοι έχετε την υποψία ότι μπορεί να έχετε πέσει θύμα αυτής της επίθεσης δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την οδηγία της Microsoft αλλά και του Dave Jevans, προέδρου του Anti-Phishing Working Group, που δεν είναι άλλη, από την άμεση αλλαγή του κωδικού ασφαλείας σας.

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home