Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Hack 4 Fame II: Deface στο Πρώτο Θέμα



Το Hack 4 Fame Hacking Group χτύπησε και πάλι πιστό στο ραντεβού που είχε δώσει την περασμένη εβδομάδα.

Αυτή την φορά έκανε deface στο δικτυακό τόπο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα αναρτώντας μηνύματα περί «παιχνιδιών με τις γιάφκες του Χαλανδρίου», και ένα πλήθος από links όπως μια τηλεφωνική ατζέντα με γνωστά ονόματα (ηθοποιών παρουσιαστών και λοιπών κοσμικών), αρχεία από υπουργεία και υπηρεσίες της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

H κεντρική σελίδα του πρώτου θέματος ήταν μαύρη (κατέβηκε πριν λίγο) με την επιγραφή «Hack 4 Fame II» να την κοσμεί σε ASCII μορφή, προς το παρόν ο server τους είναι κατεβασμένος και γίνονται προσπάθειες να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν.

update: H σελίδα του πρώτου θέματος ανέβηκε ξανά κάνοντας ειδική αναφορά στην επίθεση:

Το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ζητά συγγνώμη από τους αναγνώστες του για την ολιγόωρη διακοπή της λειτουργίας του site γεγονός που οφείλεται σε πολλαπλή επίθεση στους servers της ιστοσελίδας που ξεκίνησε τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Για λόγους που αφορούν την ασφάλεια όλου του συστήματος κρίθηκε αναγκαία η διακοπή πρόσβασης όλων των χρηστών στην ιστοσελίδα.

Η εταιρεία «Εκδόσεις ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε.» λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για να ελαχιστοποιήσει τις κακόβουλες επιθέσεις εναντίον της ιστοσελίδας της.


[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home