Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download: Windows 7 Classic Start Menu



Η πρώτη έκπληξη, σχετικά με το νέο λειτουργικό της Microsoft, που αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν, οι πρώην χρήστες Windows XP, είναι η εμφάνιση του Start Menu (Μενού Έναρξη).

Τι και αν ψάχνουν να βρουν μέσα από τις ιδιότητες τον κλασσικό τρόπο εμφάνισης του μενού έναρξης, η Microsoft σωστά κατ' εμε, αποφάσισε να κόψει την εναλλακτική απεικόνισή του (like Vista) προσπαθώντας να εισάγει τους παλιούς χρήστες στη νέα εποχή των Windows 7.

Οι χρήστες της παλιάς σχολής όμως, δεν πρέπει να απογοητεύονται καθώς υπάρχουν στην αγορά πολλές λύσεις επαναφοράς του κλασικού μενού έναρξης.

Όσοι λοιπόν θέλετε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε ποια από τις παρακάτω υλοποιήσεις σας ταιριάζει και να αποκαταστήσετε την τάξη :).

1. Classic Shell
[ Download Classic Shell ]

2. Seven Classic Start
[ Download Seven Classic Start ]

3. Classic Windows Start Menu
[ Download Classic Windows Start Menu ]

4. CSMenu
[ Download CSMenu ]

5. Classic Start Menu
[ Download Classic Start Menu ]

Για την ιστορία το Classic Shell που σας προτείνω στην αρχή, δείχνει να είναι η καλύτερη λύση καθώς καταναλώνει τους λιγότερος πόρους και δείχνει σαφώς πιο εναρμονισμένο με το όλο πνεύμα των Windows 7.

Labels: , , , , ,

3 Comments:

At 16 December, 2009 15:05 Anonymous Anonymous said...

tHanx!!!!!!!!

 
At 16 December, 2009 15:12 Anonymous Andy-fatic said...

Το έβαλα, μ'άρεσε φυσικά αλλά αμέσως μετά μου έλειπε το search το οποίο με έχει βολέψει πολύ για να βρίσκω οτιδήποτε, σχεδόν δεν μπαίνω ποτέ στο Start/Programs. Καμιά λύση σε αυτό υπάρχει, έστω και ως ξεχωριστή εφαρμογή;

 
At 16 December, 2009 16:20 Anonymous MinOtaVrS said...

Γιατι δεν χρησιμοποιείς το search των windows αμεσως στα φερνει απο την μπαρα....

 

Post a Comment

<< Home