Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Multitasking στο iPhone OS 4.0



Ευχάριστα νέα για τους κατόχους iPhone και iPod touch καθώς το καλοκαίρι με την επερχόμενη έκδοση iPhone OS 4.0 θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα multitasking, σύμφωνα με αναφορά του AppleInsider.

Το iPhone OS 4.0 θα επιτρέψει εφαρμογές τρίτων να παραμένουν ανοιχτές στο παρασκήνιο αναφέρει το AppleInsider βασιζόμενοι σε πηγές που έχουν αποδειχθεί πολύ αξιόπιστες αναφορικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις στην Apple.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια πλήρη λύση στο πρόβλημα του multitasking που το iPhone OS δεν έχει καταφέρει να παραδώσει τα τελευταία δύο χρόνια αν και δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικά με το πώς η τεχνολογία αυτή θα διατηρήσει το επίπεδο ζωής της μπαταρίας και της διαχείρισης των πόρων, δύο από τα σημαντικότερα ζητήματα σχετικά με το θέμα μαζί με την ασφάλεια.

Λεπτομέρειες δεν δημοσιεύτηκαν προς το παρόν κατά παραγγελία καθώς το iPhone OS 4.0 παραμένει ακόμα υπό ανάπτυξη και έχει ακόμα λίγο καιρό μέχρι να είναι τελείως έτοιμο.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο forum του iPhoneHellas.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home