Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



MLS Destinator Live Traffic


Την ανάπτυξη και κυκλοφορία στην αγορά του καινοτομικού MLS Destinator liveTRAFFIC, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα, η MLS Πληροφορική ΑΕ.
Με το νέο MLS Destinator Live Traffic, η MLS ανοίγει νέους δρόμους στον τομέα διαχείρισης της κυκλοφορίας τόσο στο κέντρο όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας. Συγκεκριμένα ο πλοηγός αναβαθμίζεται αφού για πρώτη φορά ειδοποιεί τον οδηγό, σε πραγματικό χρόνο, για την κίνηση στους δρόμους της πόλης αλλά και τα έκτακτα συμβάντα και τον οδηγεί στον προορισμό του από εναλλακτικές διαδρομές


Το MLS Destinator liveTRAFFIC εκτός της κίνησης, ενημερώνει τον οδηγό, ανά πάσα στιγμή, για τις τιμές της βενζίνης στην περιοχή που οδηγεί καθώς και στο κοντινότερο ανοιχτό φαρμακείο ή στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Επιπλέον, δίνει την πλέον αξιόπιστη πρόβλεψη καιρού 6 ημερών στην περιοχή την οποία βρίσκεται ο οδηγός ή σε εκείνη που επιθυμεί να πάει.

Προσφέρεται με 6μηνη δωρεάν χρήση της υπηρεσίας κίνησης (TRAFFIC) αλλά και όλων των άλλων live υπηρεσιών του και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Μετά τους έξι μήνες o οδηγός μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια χρήσης των υπηρεσιών για το χρονικό διάστημα που καλύπτει τις ανάγκες του. Σε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσει να απολαμβάνει όλες τις παροχές υψηλής τεχνολογίας του κορυφαίου συστήματος πλοήγησης MLS Destinator χωρίς την ενημέρωση της κίνησης και τις υπόλοιπες live υπηρεσίες.

Το συνολικό κόστος χρήσης της υπηρεσίας κίνησης και των άλλων live υπηρεσιών θα ανέρχεται στα 6,99 ευρώ τον μήνα

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home