Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



First Look: Asus Rampage III Extreme


Η ASUS παρουσίασε το τελευταίο μέλος της σειράς motherboards Republic of Gamers μιας σειράς μητρικών υψηλών επιδόσεων για απαιτητικούς overclockers.

H ονομασία της νέας super duper μητρικής είναι Rampage III Extreme (R3E) και καταφέρνει να με συνοπτικές διαδικασίες να συντρίψει τα παγκόσμια ρεκόρ επιδόσεων, είναι εξοπλισμένη με το chipset X58/ICH10R της Intel, υποστηρίζοντας, στην έκδοση LGA1366, μέχρι και εξαπύρηνους επεξεργαστές Intel®, και με μια πληθώρα τεχνικών χαρακτηριστικών που ικανοποιούν τις ανάγκες των πλέον απαιτητικών χρηστών, η συγκεκριμένη κάρτα αποτελεί τη μοναδική επιλογή για τους φανατικούς της ταχύτητας.

Χάρη στο RC Bluetooth και την ενσωματωμένη λειτουργία ROG Connect μπορεί κανείς, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, να “πειράζει” την κάρτα του από απόσταση, εκμεταλλευόμενος πλήρως τις δυνατότητες που του παρέχει το hardware.

Κι αυτό είναι μόνον ένα μέρος της εικόνας, δεδομένου ότι τη συγκεκριμένη μητρική συνοδεύει μια πληθώρα από άλλα καλούδια, όπως το εξωτικό Extreme OC Kit overclocking tool, το οποίο φέρνει την έννοια του overlocking σε μια τελείως διαφορετική διάσταση.

Επιπλέον, η λειτουργία USB BIOS Flashback επιτρέπει την άμεση διαγραφή του BIOS και την αντικατάσταση του με διαφορετικό κώδικα (flashing), ό,τι το καλύτερο δηλαδή αν θέλουμε να πετύχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας περισσότερες από μία κάρτες γραφικών, φτάνοντας μέχρι και τις τέσσερις GPU.

Η νέα motherboard R3E διαθέτει την τελευταία έκδοση του Extreme Engine Digi+, της τεχνολογίας που επιτρέπει τη διαμόρφωση της τάσης λειτουργίας, ώστε να εξασφαλίζεται σταθερότερη και πιο καθαρή παροχή ισχύος.

Όλα αυτά δεν είναι παρά μια σαφής ένδειξη της δέσμευσης που αισθάνεται η ASUS αναφορικά με την καινοτομία και την διάθεση της να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των χρηστών πριν τις συνειδητοποιήσουν και οι ίδιοι.

Το αποτέλεσμα είναι ένα που όχι μόνο εγγυάται εκπληκτικές επιδόσεις, αλλά και πολλές ώρες συναρπαστικού tweaking.
[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home