Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



HD TV από τη Vodafone



Η Vodafone πρωτοπορεί και προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της, τη δυνατότητα να έχουν τηλεόραση υψηλής ανάλυσης (HD) στο κινητό τους, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Αποκλειστικά από τη Vodafone, το πρόγραμμα των καναλιών MEGA, ANT1, Novasports 1, καθώς και όλοι οι αγώνες του Champions League από την ΝΕΤ μεταδίδονται ζωντανά σε υψηλή ανάλυση μέσα από το δίκτυο της Vodafone, απευθείας στο κινητό.

Τώρα όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν προγράμματα υψηλής ανάλυσης που μεταδίδονται με κωδικοποίηση Η264, στερεοφωνικό ήχο και ανάλυση οθόνης 320x240, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία συσκευών Nokia, LG, Sony Ericsson, Samsung και Vodafone, οι οποίες υποστηρίζουν την υπηρεσία τηλεόρασης HD.

Η συνδρομή για το ζωντανό πρόγραμμα των καναλιών Alpha, Ant1, Mega, Mad, Star, EΡΤ World και Sport TV κοστίζει 1,82 € για διάρκεια μίας ημέρας και 5,08 € για διάρκεια ενός μήνα.

Η συνδρομή για την υπηρεσία Novasports Mobile (Novasports1, Novasports Highlights, κ.α.) κοστίζει 2,42 € για διάρκεια μίας εβδομάδας και 6,05 € για διάρκεια ενός μήνα.

Οι συνδρομές για το πρόγραμμα των καναλιών Playboy TV, Video Pleasure, Erotic Zone και Blue TV κυμαίνονται από 3,27 € για διάρκεια μίας ημέρας έως 6,66 € για διάρκεια μίας εβδομάδας.

Η παρακολούθηση του προγράμματος όλων των καναλιών από το κινητό σας από το Vodafone live! είναι δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο το κόστος για τη συνδρομή.

Η παραπάνω υπηρεσία είναι διαθέσιμη, ΜΟΝΟ σε σημεία με κάλυψη 3G (HSDPA).

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home