Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Sony PlayStation Move



Μια νέα τεχνολογία έδωσε στην δημοσιότητα η Sony με την ονομασία PlayStation Move, μια συσκευή με την οποία οι χαρακτήρες των βιντεοπαιχνιδιών μπορούν και αναπαράγουν στην οθόνη τις πραγματικές κινήσεις του παίκτη, απαντώντας έτσι στις αντίστοιχες τεχνολογίες της Nintendo και της Microsoft .

Tο Move, ένα κυλινδρικό χειριστήριο με ένα φωτεινό μπαλάκι στην πάνω άκρη του, συνεργάζεται με την κάμερα Eye του PlayStation για να καταγράφει τις κινήσεις του παίκτη και να τις αναπαράγει στο περιβάλλον του παιχνιδιού.

Η συσκευή αναμένεται στα καταστήματα το φθινόπωρο σε τιμή που δεν έχει οριστικοποιηθεί, υπολογίζεται όμως γύρω στα 100$ για ένα πακέτο που περιλαμβάνει το Move, την κάμερα Eye και ένα παιχνίδι.

Η Sony ανακοίνωσε ότι 36 εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών έχουν δεσμευτεί να υποστηρίξουν τo Move και κατα τη διάρκεια του 2010 προβλέπεται να κυκλοφορήσουν 20 τίτλοι που θα συνεργάζονται με νέα τεχνολογία.

H αντίστοιχη τεχνολογία της Microsoft για το Xbox 360, με την ονομασία Project Natal, αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από την αγοραστική περίοδο των Χριστουγέννων του 2010.

[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home