Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το Rapidshare κατά της πειρατείας



Το Rapidshare εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου ενάντια στους χρήστες που κατεβάζουν πειρατικό υλικό μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει, με σκοπό να καλυφθούν τα έσοδα που χάνονται λόγω της πειρατείας.

Αναλυτικότερα, κάθε φορά που ένας χρήστης θα προσπαθεί να κατεβάσει πειρατικό περιεχόμενο, θα ανακατευθύνετε σε μια σελίδα όπου θα παροτρύνεται να πληρώσει το υλικό που αποπειράθηκε να κατεβάσει.

Ο χρήστης που έχει ανεβάσει το πειρατικό υλικό, θα δει το λογαριασμό του να «κλειδώνει» και να μην έχει πλέον πρόσβαση σ' αυτόν.

Στόχος της δημοφιλούς υπηρεσίας είναι να αποκλείσει τους χρήστες που ανεβάζουν παράνομο υλικό, καθώς και να στρέψει όσους το κατεβάζουν, στην αγορά των προϊόντων που προστατεύονται από πνευματική ιδιοκτησία.

Η κίνηση αυτή του Rapidshare, αποσκοπεί στο να μην αναμειχθεί σε δικαστικές διαμάχες κατά της πειρατείας.

Παρόλα αυτά μέχρι τώρα η κίνησή του δεν έχει μειωθεί... για περισσότερα δεν έχετε παρά να διαβάσετε στο πάντα ενημερωμένο insomnia.

Labels: , , , ,

2 Comments:

At 16 May, 2010 10:40 Anonymous gianni said...

Καλημερα φιλε .

Εαν θελει να δινει χρηματα αυτο απο την συνδρομη που πληρωνουμε για να μπορουμε να κατεβαζουμε!!!!

 
At 16 May, 2010 20:00 Anonymous MinO said...

Μακαρι να ηταν ολα ετσι απλά... δεν το κανουν γιατι ετσι ειναι σαν να παραδεχονται ότι είναι ένοχοι...πειρατιας

 

Post a Comment

<< Home