Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



First Look: Swype o Aντικαταστάτης του T9


Ο δημιουργός του Τ9 Κλιφ Κούσλερ, λάνσαρε μια νέα τεχνολογία πληκτρολόγησης με την ονομασία Swype, βάζοντας τέλος έτσι, στην αργή πληκτρολόγηση των μηνυμάτων μας .

Με το Swype ο χρήστης αντί να πατάει μεμονωμένα πλήκτρα, αρκεί να σύρει το δάχτυλό του από το ένα γράμμα στο άλλο, με μια ρέουσα και γρήγορη κίνηση, δίνοντας του έτσι ταχύτερους χρόνους πληκτρολόγησης.

Με λίγα λόγια θα έχουμε πλέον «κύλιση» από γράμμα σε γράμμα, αντί της ξεχωριστής επιλογής με το πάτημα του κάθε γράμματος, για την λέξη που επιθυμούμε να γράψουμε.

Το ειδικό πρόγραμμα που θα περιέχεται στις νέες mobile devices θα υπολογίζει ποια λέξη θέλουμε να γράψουμε με βάση τον συνδυασμό των γραμμάτων που πατήσαμε.

Οι κινήσεις μας μάλιστα δεν χρειάζεται να είναι ακριβείς, επειδή το λογισμικό «καταλαβαίνει» ποια λέξη έχουμε στο μυαλό μας αυξάνοντας έτσι κατά 30% την ταχύτητα πληκτρολόγησης ενός μηνύματος.

Ήδη χρησιμοποιείται σε επτά έξυπνα κινητά που διατίθενται στην αμερικανική αγορά και ως το τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμο σε τουλάχιστον 50 μοντέλα σε ολόκληρο τον κόσμο και όπως είναι αναμενόμενο θα το δούμε και στα Ελληνικά.
[via]

Labels: , , , , ,

2 Comments:

At 25 June, 2010 01:54 Anonymous harisg said...

Το slide it το έχω δοκιμάσει σε WM και έχω μείνει υπερ ευχαριστημένος. Έχει πολύ καλή αποτελεσματικότητα στο να αναγνωρίζει λέξεις. Το αντίπαλο δέος, το SlideIt της Dasur έχει υποστήριξη ελληνικών, αλλά δε με ικανοποίησε...Ελπίζω να το κάνουν να δουλεύει και σε iPhone 4 που το ζαχαρώνω

 
At 25 June, 2010 07:01 Anonymous MinO said...

Δυστυχως το 4αρι το περιμενω και εγω αλλα δεν νομιζω να εχει τετοιο πράγμα επάνω του :)

 

Post a Comment

<< Home