Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



How to: Enable Tethering to Vodafone iPhones



Δεν είναι λίγοι οι χρήστες iPhone οι οποίοι αναβαθμίστηκαν με τα τελευταία settings - firmware updates και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλέον το Data Tethering την γνωστή σε όλους λειτουργία, που είναι υπεύθυνη για το μοίρασμα της σύνδεσης Internet του iPhone στον υπολογιστή μας.

Επειδή κάτι τέτοιο είναι πολύ χρήσιμο και δεν λέει να χάνονται στα καλά καθούμενα τέτοια services παρακάτω σας έχω τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να παρακάμψουμε το κλείδωμα απελευθερώνοντας και πάλι την συσκευή μας από τα δεσμά της Apple και της Vodafone.

O παρακάτω οδηγός του iClarified είναι μια ευγενική προσφορά του φίλου και αδελφού ktsak τον οποίο και ευχαριστώ για την μετάφραση και τον χρόνο του, επίσης Too many thanks to carpenoctum for the screen shots!

Για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν free, προτού το αγοράσουν, μπορούν να προσθέσουν το repo του xsellize και να κατεβάσουν το MyWi (No Rock) κάνοντας search στο Cydia, παραλείποντας έτσι τα βήματα 3 έως 10 του παρακάτω οδηγού.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο παρακάτω οδηγός είναι ΜΟΝΟ για jailroken iPhones.

-=Data Tethering for Jailbroken iPhones=-

Βήμα 1

Πατήστε να φορτώσει το Cydia απο το Springboard του iPhone.

Βήμα 2

Επιλέξτε την καρτέλα Sections στο κάτω μέρος της οθόνης.

Βήμα 3

Επιλέξτε το System απο τη λίστα των Sections

Βήμα 4

Επιλέξτε το MyWi (No Rock) από τη λίστα των Packages.

Βήμα 5

Πατήστε το κουμπί Appsidy Buy στο πάνω δέξια σημείο της οθόνης. Με αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί η αγορά της εφαρμογής πληρώνοντας $9.99 με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Βήμα 6

Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή της εφαρμογής θα επιστρέψετε στην οθόνη με τις οδηγίες όπου θα πατήσετε το κουμπί Install στο πάνω δεξιά σημείο της οθόνης.

Βήμα 7

Πατήστε το κουμπί Confirm για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Βήμα 8

Όταν ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγκατάσταση πατήστε το μεγάλο κουμπί Restart SpringBoard.


Βήμα 9
Πατήστε να φορτώσει η εφαρμογή MyWi απο το Springboard του iPhone.

Βήμα 10

Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που τρέχετε την εφαρμογή θα σας ζητηθεί να πατήσετε το κουμπί Authenticate για να επικυρώσετε την αγορά σας.

Βήμα 11

Μόλις ολοκληρωθεί η επικύρωση, το MyWi θα προβεί σε respring πριν την εκκίνηση του.

Βήμα 12

Μετά το respring ξεκινήστε το MyWi. Θα ερωτηθείτε εαν αποδέχεστε την Άδεια Χρήσης και την προειδοποίηση για την επιβάρυνση λόγω χρήσης απο τον πάροχο του δικτύου σας.

Βήμα 13

Επιλέξτε το πεδίο WiFi Name και καταχωρείστε το όνομα που θα θελατε να χρησιμοποιείται για να φαίνεται το ασύρματο δίκτυο σας.

Βήμα 14

Επιλέξτε το πεδίο WiFi Channel για να επιλέξετε το ασύρματο channel που θα εκπέμπει το δίκτυο σας.

Βήμα 15

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε το WEP Security τοποθετήστε το διακόπτη στη θέση ON.

Τότε θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα κωδικό στο πεδίο WEP Key. Να θυμάστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο αριθμούς από το 0-9 και γράμματα από το A-F.

Βήμα 16

Εάν επιθυμείτε το iPhone σας να παραμένει συνδεδεμένο στον Η/Υ σας μέσω USB ή Bluetooth μπορείτε να θέσετε το διακόπτη USB and Bluetooth στη θέση ON.

Βήμα 17

Όταν είστε έτοιμοι για να χρησιμοποιήσετε το wireless hotspot σας, θέστε το διακόπτη WiFi Tethering στη θέση ON . Το MyWi θα σας προειδοποιήσει οτι η δημιουργία ενός hotspot θα προκαλέσει αύξηση της κατανάλωσης της μπαταρίας. Πατήστε το μεγάλο κουμπί OK για να συνεχίσετε.

Βήμα 18

Το MyWi θα ξεκινήσει πλέον να εκπέμπει το ασύρματο δίκτυο με το όνομα που επιλέξατε νωρίτερα. Χρησιμοποιήστε τον Η/Υ σας για να ψάξετε για δίκτυα και να συνδεθείτε στο ασύρματο hotspot που δημιουργήσατε!

Labels: , , , , ,

6 Comments:

At 21 June, 2010 00:16 Anonymous ktsak said...

Γεια σου ρε Μπαμπη. Να σαι καλα. Δεν εκανα τιποτα, μια μεταφραση μονο (Χαχαχαχα)

 
At 21 June, 2010 00:21 Anonymous MinO said...

Κωστα μου και πάλι σε ευχαριστώ... οσο και να λες δεν έκανες τίποτα η βοηθεια ηταν πολύ σημαντική και ήδη σε ευχαριστεί τοσο κόσμος στα άλλα forum ;)

 
At 21 June, 2010 08:34 Anonymous Anonymous said...

Μπραβο και στους δυο σας για την προσπαθεια. Θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορει να φυγει η μπλε μπαρα στο πανω μερος που αναφερει το internet tethering (Down kb / Up kb) ή αυτο ειναι φυσιολογικο και μενει μονιμα ?

 
At 21 June, 2010 10:43 Anonymous MinO said...

Η μπαρα πρεπει να υπαρχει για να σου υπενθυμιζει οτι χρεωνεσαι τα data που κατεβαζεις...

Απο οσο γνωριζω δεν υπαρχει τροπος να φυγει

 
At 21 June, 2010 21:21 Anonymous Toubos said...

Ρε Μπάμπη διάβασε και κανένα email, άκου εκεί 983 αδιάβαστα !!! :-)

 
At 21 June, 2010 21:26 Anonymous MinO said...

Γεια σου ρε Γιώργαρε :)

 

Post a Comment

<< Home