Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



nova HD: Ξεκινάει τον Αύγουστο


Όπως και σας είχαμε ενημερώσει, έγινε εχθές η επίσημη παρουσίαση του nova HD.

Όπως θα δείτε όμως παρακάτω, δεν υπάρχει πουθενά κάποια αναφορά περί τις ακολουθούμενης τιμολογιακής πολιτικής και είναι πραγματικά απορίας άξιο τι παρουσίαση είναι αυτή που δεν ανακοινώνονται οι τιμές .


Παρόλα αυτά, απ' ότι γράφεται από χρήστες του sdtv.gr, η τιμή του νέου πακέτου HD ενδέχεται να κοστίζει 5€ επιπλέον και η τιμή του NovaBox HD να ξεκινάει από τα 50€.

Παρακάτω το δελτίο τύπου:
Σήμερα η επίγεια αναλογική τηλεόραση κάνει τα πρώτα δειλά της βήματα για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, η Nova συμπληρώνει 10 χρόνια ψηφιακής δορυφορικής εκπομπής, δίνοντας στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να βλέπουν χωρίς κανένα πρόβλημα, ποιοτική ψηφιακή εικόνα και ήχο σε όλη την Ελλάδα.

Η High Definition TV αποτελεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της ψηφιακής μετάδοσης. Επιτυγχάνει έως και πέντε φορές υψηλότερη ευκρίνεια, συγκρινόμενη τόσο με αναλογικό, όσο και με ψηφιακό Standard Definition σήμα.


Με HD η εικόνα είναι τόσο καθαρή που η τηλεόραση μοιάζει περισσότερο με παράθυρο στον έξω κόσμο, παρά με οθόνη τηλεόρασης. Ο ήχος περνά σε άλλη Dolby Digital εποχή. Η Nova με την τεχνολογία HD θα αλλάξει τον τρόπο που ζούμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, το πώς βιώνουμε μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία, διότι υψηλή ευκρίνεια στον ήχο και στην εικόνα σημαίνει, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.


Από τα τέλη καλοκαιριού, στη Nova θα βλέπετε τις τελευταίες κινηματογραφικές πρεμιέρες, πρόσφατες κινηματογραφικές παραγωγές από το Χόλυγουντ και απ’ όλο τον κόσμο, αγώνες της ελληνικής Superleague, της αγγλικής Premier League, του Champions League, του Europa League, αλλά και πληθώρα άλλων αθλητικών γεγονότων σε High Definition.


Το κινηματογραφικό Novacinema HD και 2 αθλητικά κανάλια, το Novasports HD και το Eurosport HD, θα είναι στη διάθεση των συνδρομητών Nova και σε σύντομο χρονικό διάστημα ακόμα περισσότερα κανάλια θα προσφέρονται με την τεχνολογία HD.


Προϋπόθεση για να αποκτήσετε πρόσβαση στα HD κανάλια της Nova είναι να είστε ενεργός συνδρομητής σε ένα από τα ακόλουθα 3 πακέτα: Full Pack, Sports +value, Cinema +value, όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε σε HD αντίστοιχο πρόγραμμα με αυτό της συνδρομής σας. Π.χ. ο συνδρομητής στο Sports +value θα μπορεί να δει τα 2 αθλητικά κανάλια Novasports HD και Eurosport HD, με το Cinema +value θα παρακολουθεί το Novacinema HD και το Eurosport HD, ενώ με το Full pack θα έχει στη διάθεσή του και τα 3 HD κανάλια.


Απαραίτητος εξοπλισμός:

• Αποκωδικοποιητής NovaBox HD ή NovaBox HD PVR
• Δορυφορική κεραία/δίσκος με Universal LNB
• Nova Κάρτα Πρόσβασης (Smart Card)

Αναγκαίος εξοπλισμός από τα Καταστήματα Ηλεκτρικών ειδών:

• Τηλεοπτικός δέκτης Full HD (προτεινόμενος) ή HD Ready (είναι χαμηλότερης ανάλυσης από τους Full HD)


• Καλώδιο HDMI για τη σύνδεση του NovaBox με την τηλεόραση

Για υφιστάμενους συνδρομητές Nova, απαιτείται απλά η αντικατάσταση του παλιού αποκωδικοποιητή με το νέο NovaBox HD. Δεν απαιτείται αλλαγή κατόπτρου ή ειδικό LNB.


Μπουκέτο Νova HD

Το μπουκέτο HD της Νova θα περιλαμβάνει αρχικώς 3 κανάλια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές μέσω των HD αποκωδικοποιητών Pace. Πιο συγκεκριμένα το μπουκέτο HD περιλαμβάνει ένα κανάλι με ταινίες, το Novacinema HD, ένα κανάλι με αθλητικό περιεχόμενο το Novasports HD και το Eurosport HD.

Novacinema HD

Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό κανάλι σε μετάδοση υψηλής ευκρίνειας, εγγυάται περισσότερο γέλιο, περισσότερη συγκίνηση, ακόμη μεγαλύτερη έκρηξη αδρεναλίνης. Η πιστότητα χρωμάτων, ο συγκλονιστικά άρτιος ήχος, η λεπτομέρεια κινήσεων και συσπάσεων προσώπου, αναδεικνύουν τις μεγάλες ερμηνείες και μεταδίδουν στο θεατή ακόμη πιο έντονα κινηματογραφικά βιώματα και ζωντανά αισθήματα. Το Novacinema HD θα ξεκινήσει την μετάδοσή του την 1η Σεπτεμβρίου 2010. Το κινηματογραφικό κανάλι θα εκπέμπει από τις 9 το πρωί έως τις 2 τα ξημερώματα ταινίες αποκλειστικά σε high definition. Το πρόγραμμά του θα συμβαδίζει με το πρόγραμμα του Novacinema1, το κανάλι δηλαδή που προβάλλονται οι πρεμιέρες.

Σε συνεργασία με όλα τα Studios του Hollywood : DISNEY, WARNER, COLUMBIA, UNIVERSAL, PARAMOUNT, FOX, MGM και τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους διανομείς (indies): HBO, LIONSGATE, VOLTAGE, όλες οι ταινίες πρώτης τηλεοπτικής μετάδοσης θα είναι διαθέσιμες σε HD.


Κάποιες από τις ταινίες που θα απολαύσουμε σε HD είναι : Star Trek XI, Transformers 2, Harry Potter και ο Ημίαιμος Πρίγκηπας, The Hangover, Angels & Demons, Up, I hate Valentine’s Day, Coraline, Fast & Furious 4, State of Play, Spacebuddies, G-Force, Spread, Last Chance Harvey, Fame, OSS 117 Rio ne repond plus, Public enemies, Bad Lieutenant Port of Call New Orleans, Gamer, Talking, Woodstock.


Εκτός από τις ταινίες σε high definition θα μεταδοθούν και κάποιες επιλεγμένες σειρές, όπως το CSI, Μentalist, How I met your mother και το Entourage. Και φυσικά τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία, Academy Awards (Oscars) , Golden Globes.


Επίσης, οι νέες ελληνικές συμπαραγωγές της Nova είναι γυρισμένες σε High definition όπως για παράδειγμα, H Κληρονόμος καθώς και η Ψυχή Βαθιά του Παντελή Βούλγαρη, θα δημιουργήσουν «υψηλές εντυπώσεις» με την πρεμιέρα τους σε High definition την καινούρια σεζόν.


Novasports HD

Το κανάλι Novasports HD θα προβάλει κάθε αγωνιστική τουλάχιστον έναν αγώνα της Superleague σε HD. Στο πρόγραμμα του αθλητικού καναλιού θα περιλαμβάνονται επίσης, επιλεγμένοι αγώνες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου (Champions League και Europa League), καθώς και επιλεγμένοι αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα GT1 και άλλα αθλήματα.

Το κανάλι θα μεταδίδει σε high definition επιλεγμένους αγώνες των σημαντικότερων αθλητικών διοργανώσεων σε ζωντανή σύνδεση. Πρόκειται για μία ακόμη καινοτομία της Nova, αφού για πρώτη φορά ποδοσφαιρικοί αγώνες στην Ελλάδα θα καλύπτονται με πλήρως εκσυγχρονισμένα HD van για την καλύτερη δυνατή ποιότητα παραγωγής εικόνας.


Τέλος, το Novasports HD επιφυλάσσει μικρές εκπλήξεις και από άλλα αθλήματα για τους συνδρομητές της Nova.


Eurosport HD

Το αθλητικό high definition πρόγραμμα της Nova, ενδυναμώνεται με την ένταξη του διεθνώς αναγνωρισμένου καναλιού Eurosport HD, από 1ης Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι, που μεταδίδει πάνω από 100 διαφορετικά σπορ. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Australian Open, French Open, US Open, Tour de France, Sony Ericsson WTA Tour, ATP Tour, Athletics: European Championships, FIA WTCC, FIA Formula2 Championship, Superbike World Championship, Supersport World Championship, Snooker, Golf. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του καναλιού θα μετατρέπεται από standard definition σε high definition (up conversion).

Σήμερα, τα κανάλια Eurosport και Eurosport 2 συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή αθλητικά κανάλια στην Ελλάδα και το Eurosport HD θα προσφέρει στους τηλεθεατές ακόμα πιο ολοκληρωμένη τηλεοπτική εμπειρία μέσω της προηγμένης τεχνολογίας HD.

Labels: , , , , , , ,

4 Comments:

At 11 June, 2010 09:49 Anonymous Δημήτρης Αλεξανδρής said...

Άμα δεν βάλουν το Discovery HD εγώ HD δεν πληρώνω ...

 
At 11 June, 2010 14:30 Anonymous MinO said...

Κατσε να δουμε τις τιμες πρωτα.. :)

 
At 09 July, 2010 17:06 Anonymous Ανδρέας Κ. said...

HD και στα μούτρα μας...
Σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε και θέλουμε και HD!
Τρομάρα μας!

 
At 09 July, 2010 17:21 Anonymous MinO said...

Ετσι ακριβώς για αυτο λεω και εγω να δουμε τις τιμές πρώτα.... ;)

 

Post a Comment

<< Home