Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Κίνημα δια... θαλάσσης για δωρεάν ίντερνετ!



Ένα ιστιοπλοϊκό ξεκίνησε το ταξίδι του στο Αιγαίο εδώ και λίγες ημέρες, προκειμένου να παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε κατόχους κινητών τηλεφώνων, δημιουργώντας έτσι ένα ασύρματο δίκτυο, σε όλα τα νησιά μας.

Το ιστιοφόρο λέγεται Messenger και εκτός απο δωρεάν πρόσβαση μεταφέρει το μήνυμα για δωρεάν ίντερνετ και ατελή πρόσβαση στο διαδίκτυο. Στόχος είναι να γίνουν όλοι μέλη της νέας κοινωνίας της πληροφορίας και της δωρεάν δικτύωσης.

Ο Γενικός Διευθυντής της Over the Air Europe, Δημήτρης Καβαφάκης, δηλώνει ότι η λειτουργία του βασίζεται σε ένα ελεύθερο λογισμικό το οποίο βρίσκεται στο διαδίκτυο και καλό είναι όσοι διαθέτουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο να προωθήσουν το κίνημα «Let’s free» προκειμένου όλο και περισσότεροι άνθρωποι να γίνουν κοινωνοί και συμμέτοχοι της γνώσης και της επικοινωνίας που πηγάζει από το Διαδίκτυο.

Το ιστιοφόρο Messenger, μήκους 20 μέτρων σήμερα αναμένεται να προσεγγίσει την Κρήτη και να λάβει μέρος στο φεστιβάλ «Υακίνθεια». Στις 7 Αυγούστου θα βρεθεί στη Χαλκιδική, ενώ τον Δεκαπενταύγουστο θα περάσει στη Μαύρη Θάλασσα.

Επιστρέφοντας στο Αιγαίο, θα περάσει από το νησί της Κω στις 28 Αυγούστου και θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 10 Σεπτεμβρίου. Δέκα ημέρες αργότερα, στις 20 Σεπτεμβρίου, το πλήρωμα του Messenger θα «δέσει» στο Κάιρο.

[via]

Labels: , , , , ,

2 Comments:

At 23 July, 2010 10:49 Anonymous haridimos said...

Υπάρχει αναλυτικό πρόγραμμα διελεύσεων ?

 
At 23 July, 2010 16:44 Anonymous MinO said...

Σύμφωνα με την συνεντευξη τους στο Βήμα αυτα έδωσαν σε πρώτη φάση..

Αν εχω νεοτερα θα ενημερώσω

 

Post a Comment

<< Home