Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Προστατευτείτε από το exploit των iOS devices



Το exploit που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει πραγματικότητα το jailbreak μέσω του jailbreakme.com μπορεί να λειτουργήσει ως «κερκόπορτα» και να επιτρέψει στους Hackers να πάρουν τον πλήρη έλεγχο των δημοφιλών συσκευών της Apple.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με τις εταιρίες Symantec, Lookout και Vupen, επηρεάζει το λειτουργικό σύστημα iOS της Apple χρησιμοποιώντας ένα κενό ασφαλείας στο iOS PDF viewer.

Τα κακά νέα είναι ότι τo exploit απειλεί όλα τα iOS devices ανεξάρτητα αν έχουν γίνει ή όχι jailbreak τα καλά νέα είναι ότι όσοι έχετε κάνει jailbreak μπορείτε να προστατευτείτε αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες που έδωσε πρώτο για την Ελλάδα το iPhoneHellas.

Για όσους δεν "πιάνουν" τα χέρια τους, δεν έχουν παρά να εγκαταστήσουν τοPDF Loading Warner” το οποίο δόθηκε πριν απο λίγες ώρες στο Cydia από το repo του BigBoss.

Για αυτούς που δεν έχουν κάνει jailbreak εκπρόσωπος της Apple, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, δήλωσε ότι η εταιρία ήδη μελετά το ζήτημα και πολύ σύντομα αναμένεται αναβάθμιση η οποία θα κλείσει την "τρύπα".

Labels: , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home