Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Νότια Προάστια: Δείτε τα ψηφιακά της ΕΡΤ μέσω Ανάκλασης



Γενικά τα Νότια Προάστια Αθηνών έχουν ένα θέμα με την ψηφιακή λήψη καθώς δεν "βλέπουν" Υμηττό και κατ' επέκτασιν δεν λαμβάνουν την εικόνα από τα νέα ψηφιακά της EΡT.

Με το γεγονός ότι η Πάρνηθα μας τελείωσε και αυτά εκπέμπονται μόνο από τον Υμηττό στον δίαυλο 52, κατά τακτά χρονικά διαστήματα σκανάρω για να δω αν υπάρχει ψηφιακή εκπομπή της ΕΡΤ από Αίγινα.

Έτσι έγινε και εχθές το πρωί όπου διαπίστωσα έκπληκτος ότι μου ερχόταν κανονικά η εικόνα των ψηφιακών της (NET, ET1 ET3 ΕΡΑ, Κόσμος κλπ) αλλά χάθηκαν τα 2 τελευταία μπουκέτα της Digea (MTV MAD Nickelodeon κλπ) !!

Βάση όλων των παραπάνω υπέθεσα ή ότι άρχισαν οι ψηφιακές εκπομπές της ΕΡΤ από την Αίγινα ή ότι εκπέμπει και πάλι η Πάρνηθα...

Αμ Δε..!!

Ανεβαίνω επάνω στην ταράτσα και τι να δω!!!

Λόγω της κακοκαιρίας των προηγουμένων ημερών είχαν λασκάρει οι βίδες από τις δαγκάνες της κεραίας αυτή "κοιτούσε" κατά Χαϊδάρι μεριά και έτσι "μάζευε" μέσω ανάκλασης τα ψηφιακά της ΕΡΤ .

Έκπληκτος και χαρούμενος για την τύχη μου προσπάθησα μήπως και "φέρω" τα χαμένα ψηφιακά της Digea αλλά δεν κατέστη δυνατόν καθώς έχανα αυτά της ΕΡΤ.

Τελικά επέλεξα να "κλειδώσω" στα ψηφιακά της ΕΡΤ έχοντας την κεραία μου να "βλέπει" κάπου μεταξύ όρος Αιγάλεω και Δάσος Χαϊδαρίου.

Επισημαίνεται ότι όλα τα υπόλοιπα ψηφιακά της Digea (Mega Alter ANT1 Alpha Star κλπ) "έρχονται" κανονικότατα σε εκείνη την θέση της κεραίας!

Όποιος λοιπόν μένει Νότια Προάστια, δεν βλέπει κεραίες Υμηττού, θέλει να βλέπει τα νέα ψηφιακά της ΕΡΤ και δεν τον πειράζει να χάσει τα MTV, MAD και Nickelodeon ας στρέψει την κεραία του προς Χαϊδάρι μεριά και ας μας πει αν του ήρθε η εικόνα τους.

Ελπίζω να βοήθησα.... περιμένω το feedback σας.

Enjoy!

Labels: , , , , , , ,

6 Comments:

At 21 October, 2010 09:30 Anonymous Gianni said...

Μεσα στην πατεντα ΑΕΚ εισαι !!!

 
At 21 October, 2010 10:29 Anonymous MinO said...

:):):):)

 
At 21 October, 2010 11:00 Anonymous Anonymous said...

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΛΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ 16/9 ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ

 
At 21 October, 2010 17:51 Anonymous MinO said...

Αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα !!!

 
At 05 November, 2010 14:38 Anonymous pintoX said...

εγώ θέλω να βλέπω το Nickelodeon έχει παιδικά!
κάνε κάτι κάνε κάτι !
χαχαχαχα

 
At 05 November, 2010 14:52 Anonymous MinO said...

Εσύ αγόρι μου είσαι ένα μεγάλο παιδί...
ότι και να κάνω αυτο δεν πρόκειται να αλλάξει :) :) :)

 

Post a Comment

<< Home