Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



All you need is… Apple



Η ανακοίνωση-έκπληξη για την οποία μας προετοίμαζε από τη Δευτέρα η Apple και η οποία ξενέρωσε ουκ ολίγο κόσμο, είχε να κάνει τελικά με την πώληση της μουσικής των Βeatles μέσω των iTunes .

Τα 13 άλμπουμ που ηχογράφησε το θρυλικό συγκρότημα πωλούνται για πρώτη φορά, καλύπτοντας το μεγάλο κενό που υπήρχε στη «βιβλιοθήκη» του ηλεκτρονικού καταστήματος και θάβοντας οριστικά το «τσεκούρι» της μεγάλης διαμάχης που άνοιξε πριν κάποια χρόνια για την ονομασία και το λογότυπο-«μηλαράκι» της εταιρείας του Steve Jobs.

Βλέπετε, η εταιρεία που βρισκόταν πίσω από τους Beatles ονομαζόταν Apple Corps Ltd…

Το iTunes θεωρείται το πιο κερδοφόρο «μαγαζί» αγοράς μουσικής πριν τα αμερικάνικα πολυκαταστήματα Walmart και την Amazon και θα ξεκινήσει να πουλάει τα τραγούδια προς 1,29 δολάρια το κομμάτι, 19,99 δολάρια το άλμπουμ και σε τιμή-έκπληξη 149 δολαρίων την κασετίνα όλων των άλμπουμ μαζί.

Οι Beatles, αναμφισβήτητα το πιο εμπορικό συγκρότημα όλων των εποχών με περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο δίσκους να έχουν πουληθεί παγκοσμίως και με τα δικαιώματα τους να ανήκουν στο ίδρυμα του Michael Jackson, «ανήκουν» πια στην οικογένεια της Apple.
[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home