Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Skype: Δωρεάν 30 λεπτά λόγω blackout



Όπως ανακοινώθηκε στο blog του Tony Bates, CEO του Skype, θα δοθεί υπό προϋποθέσεις, 30 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας, σε αυτούς που έπεσαν πάνω στο blackout της περασμένης εβδομάδας .

Συγκεκριμένα, εξαιτίας του ότι την περασμένη εβδομάδα το Skype τέθηκε εκτός λειτουργίας, όσοι χρήστες του έκαναν χρήση της υπηρεσίας και είχαν χρήματα στο account τους κατά την διάρκεια της βλάβης, θα λάβουν 30 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας.

Όσοι τηρείτε τα παραπάνω και θέλετε να αποκτήσετε τον δωρεάν χρόνο, θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Skype και να αποστείλετε email με το ακόλουθο μήνυμα:
"During the blackout I could not make calls using the credit available. I therefore ask you to enter the refund (bonus of thirty minutes of calls) provided by Skype’s CEO, Tony Bates, in an official post in your blog".
Με τόσα εάν, εφόσον και πρέπει, η όλη διαδικασία φαντάζει πολύ «τσίπικη» και αντί να κάνει καλό στην έτσι και αλλιώς πληγωμένη εικόνα της εταιρίας, φέρνει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα...

Για την ιστορία οι λόγοι της βλάβης δεν αναφέρθηκαν, αλλά τονίστηκε ιδιαιτέρως ότι δεν πρόκειται για επίθεση από hackers (ναι καλά το πιστέψαμε...).
[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home