Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



iPad 2 με νέα χαρακτηριστικά



Τρελό πάρτι έχει στηθεί σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά του επερχόμενου iPad 2.

Απ' ότι λέγεται το καινούριο καλούδι της Apple θα έχει πολύ καλύτερη ποιότητα οθόνης, ταχύτερο επεξεργαστή, δύο κάμερες και ξεχωριστές εκδόσεις CDMA και GSM.

Σύμφωνα με το iPhoneHellas, το iPad 2 δεν θα διαθέτει Retina οθόνη αλλά θα βελτιωθεί κατά πολύ η ποιότητα της προσφέροντας μια οθόνη κατά 30 με 35% λεπτότερη και με αντι-αντανακλαστικές ιδιότητες και θα προσφέρει καλύτερη ποιότητα ανάγνωσης υπό το φως του ήλιου βελτιώνοντας κατά συνέπεια τον ανταγωνισμό του με το Kindle της Amazon.

Στο εσωτερικό του iPad 2 θα βρούμε έναν νέο διπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A9 στα 1.2GHz και RAM στα 512ΜΒ χρονισμένη στα 1,066MHz για μεγαλύτερο bandwidth (η RAM στο iPhone 4 είναι 512ΜΒ αλλά χρονισμένη στα 800MHz). Η αύξηση της τάξης του 1~2% στην επεξεργαστική ισχύ ενός πυρήνα αντιστοιχεί σε αύξηση 3~5% στην κατανάλωση ενέργειας αλλά η χρήση διπύρηνου επεξεργαστή αντισταθμίζει τη διαφορά αυτή.

Με βάση του γεγονότος ότι η η Foxconn θα παραμείνει η αποκλειστική εταιρεία κατασκευής του iPad, η έναρξη των πωλήσεων αναμένεται στα τέλη του πρώτου τριμήνου ή στις αρχές του δευτέρου και θα έχει στόχο τα 5 εκατομμύρια κομμάτια για το πρώτο τρίμηνο του 2011.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home