Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Δωρεάν Live Streaming από την Forthnet



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Forthnet οι συνδρομητές της θα μπορούν να δουν δωρεάν σε ζωντανή μετάδοση επιλεγμένους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος μέσω Live Streaming από τον υπολογιστή τους, μέσα από το novasports.gr!

Η παραπάνω υπηρεσία αφορά όλους τους συνδρομητές broadband υπηρεσιών εντός δικτύου Forthnet, αυτοί θα μπορούν να εισέλθουν μέσω της ενότητας Live Streaming στην ιστοσελίδα novasports.gr, 5 λεπτά πριν από την έναρξή του αγώνα, πατώντας το button ‘ΕΙΣΟΔΟΣ’ στη δεξιά πλευρά της σελίδας.

Πρόθεση των ανθρώπων της Forthnet είναι κατ' αρχήν οι μεταδόσεις των ομάδων της επαρχίας όπου και αυτές θα έχουν τον πρώτο λόγο έναντι των 3 μεγάλων του κέντρου.

Η αρχή έγινε το Σάββατο 5/2 με τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα σε ανάλυση 768×432 η οποία κατά γενική ομολογία πήγε άψογα χωρίς σπασίματα και lags.

Επιπρόσθετα γίνεται γνωστό ότι μετά τη λήξη του κάθε αγώνα που θα μεταδίδεται από την συνδρομητική τηλεόραση, θα ανεβαίνουν εκτενή στιγμιότυπα σε υψηλή ανάλυση στο novasports.gr.

Εμείς δεν έχουμε παρά να επιβραβεύσουμε το όλο εγχείρημα και να ευχηθούμε να δούμε ακόμα περισσότερα προς αυτή την κατεύθυνση...

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home