Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



First Look: iPad2 Wi-Fi 3G 32GB White



Τι και αν το πολυπόθητο iPad2 της Apple, που ήδη έχει εξαντληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, «έκανε φτερά» από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του, από τα ράφια των καταστημάτων της χώρας μας .

Το Minotavrs Blog είχε την τύχη να είναι από τους πρώτους που το απόκτησαν προτού αυτό εξαντληθεί και αν κρίνουμε από την προσωπική μας εμπειρία, θα πρέπει μάλλον να μην έψαξαν έξυπνα και γρήγορα καθώς τουλάχιστον στα Multirama υπήρχαν άμεσα διαθέσιμα χωρίς λίστες προκρατήσεις και όλα αυτά τα ωραία .

Στο θέμα μας τώρα όπως θα δείτε και στο video που σας παρουσιάζουμε το iPad2 Wi-Fi 3G 32GB White, σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, μας αφήνει άριστες εντυπώσεις όσο αφορά την ταχύτητα καθώς τόσο ο νέος A5 επεξεργαστής χρoνισμένος στο 800MHz όσο και η 512MB RAM πραγματικά το κάνουν να σπάσει τα κοντέρ.

Δυστυχώς όμως τόσο η χαμηλή ποιότητα των 2 ενσωματωμένων καμερών, όσο και η έλλειψη Flash σου αφήνουν μια γλυκόπικρη γεύση καθώς ναι μεν είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο έτσι και αλλιώς έχει μειωμένη χρηστικότητα αλλά δεν μπορεί σε αυτές τις δύσκολες εποχές να δίνεις μια μικρή περιουσία και να υστερείς σε κάτι που δεν κοστίζει δα και τόσο και είναι αυτονόητο να υπάρχει.

Για την ιστορία να ξαναπούμε ότι το αγοράσαμε από το Multirama χωρίς να το έχουμε προ παραγγείλει ή προπληρώσει και μαζί με τα must have accessories, Smart Cover και Digital AV Adapter κόστισε 839€.

Labels: , , , , , ,

8 Comments:

At 27 March, 2011 01:20 Anonymous ktsak said...

Τσάτσο, το χτύπησες το iPadάκι βλεπω

 
At 27 March, 2011 01:38 Anonymous MinO said...

Καθόλου τσάτσος... απλά παρακολουθησα τα φορουμς και ειδα οτι στο Multirama θα μπορουσα να το πάρω και να φύγω με την μια.... ;)

 
At 27 March, 2011 12:19 Anonymous Andy-fatic said...

Από χθες και γω έχω κολλήσει με το ασπρουλάκι μου. Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα με πείσει ο Steve τόσο σύντομα να πάρω κάτι που μέχρι πριν λίγους μήνες δεν πίστευα ότι χρειαζόμουν... και που ούτε τώρα το χρειάζομαι βασικά, απλά το θέλω!!! Καλορίζικο!

 
At 27 March, 2011 19:10 Anonymous MinO said...

Καλοριζικο!!! Έτσι ακριβως μλαμε για τρελό κόλλημα :-)

 
At 27 March, 2011 23:28 Anonymous Andy-fatic said...

Βασικά, αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι η φιλοσοφία των εφαρμογών και η γενικότερη εμπειρία στο iPad, ουδεμία σχέση έχει με iPhone/iPod Touch. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα, πχ το περιεχόμενο στο web παρουσιάζεται (μέσω των κατάλληλων εφαρμογών) με τη μορφή "περιοδικού" ξεφεύγοντας εντελώς ακόμα και από αυτό που βιώνει κανείς σε έναν υπολογιστή. Πρέπει να το δει κανείς για να το καταλάβει.

 
At 27 March, 2011 23:45 Anonymous MinO said...

Μιλας για το must have app FLIPBOARD !!

ειναι οτι καλύτερο εχω δει εως τωρα !!

 
At 27 March, 2011 23:45 Anonymous MinO said...

Twitter, Facebook και ενα καρο ακομα πραγματα σε μορφη ebook μιλαμε απαικτο το Flipboard!!

 
At 28 March, 2011 00:04 Anonymous Andy-fatic said...

Oh yes! Κάτι τέτοιο μόνο σε ταμπλέτα θα μπορούσε να παίξει σωστά.

 

Post a Comment

<< Home