Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Πες μου το email σου να σου πω ποιος είσαι



Σύμφωνα με έρευνα του Hunch.com η ηλεκτρονική μας διεύθυνση φανερώνει στοιχεία της προσωπικότητας μας αλλά και του γενικού τρόπου ζωής μας, έτσι σύμφωνα με αυτό το αν κάποιος έχει Gmail, Hotmail ή Yahoo είναι άμεσα συνδεδεμένο με το lifestyle του.

Το Hunch αξιοποίησε τις 5 εκατομμύρια απαντήσεις που έλαβε από 700.000 μέλη του για να καταλήξει στα συμπεράσματά του και να σκιαγραφήσει τα προφίλ των χρηστών του Gmail, Yahoo!, AOL (στην Αμερική) και Hotmail/MSN.

Εν ολίγοις και χωρίς να ενστερνιζόμαστε τα αποτελέσματα της έρευνας (αμερικανάκια γαρ) τα αποτελέσματα έχουν ως παρακάτω :

Gmail: όσοι χρησιμοποιούν Gmail είναι πιθανότερο να είναι λεπτοί (σε σώμα, όχι σε τρόπους), απόφοιτοι πανεπιστημίου, εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, παιδιά της πόλης, πολυταξιδεμένοι, φιλελεύθεροι όσον αφορά στις πολιτικές πεποιθήσεις τους, αδέσμευτοι ερωτικά και άτεκνοι. Τα μέλη της ανήκουν κυρίως στον αντρικό πληθυσμό.

Yahoo!: ελαφρώς μεγαλύτερης ηλικίας, παχουλοί, εξωστρεφείς, απόφοιτοι μέσης εκπαίδευσης, με πολλά παιδιά, που απολαμβάνουν την τεχνολογία και όταν δεν είναι στον υπολογιστή τους είναι σε κάποιον καναπέ με τις πιτζάμες τους και διαβάζουν περιοδικά. Τα μέλη της ανήκουν κυρίως στον γυναικείο πληθυσμό.

Hotmail: πιθανότερα singles, νεαροί σε ηλικία, γυναίκες κάτοικοι προαστίων μεσαίου αναστήματος και διαμετρήματος -που πολύ συχνά μένουν ακόμα με τους γονείς τους-, απαισιόδοξοι, εσωστρεφείς, αναγνώστες μυθιστορημάτων και καταναλωτές γλυκών (ενδεχομένως και ταυτοχρόνως με την ανάγνωση!).

Όπως και να έχει αν θέλετε να δείτε ποια είναι τα δημοφιλέστερα Free Email Services δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home