Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έρχεται ο Mozilla Firefox 5



Μπορεί να μην έχει περάσει ούτε μήνας που δόθηκε ο Mozilla Firefox 4 και το Mozilla Foundation ανακοίνωσε μόλις εχθές ότι η τελική έκδοση του Mozilla Firefox 5 είναι έτοιμη και θα δοθεί στις 29 Ιουνίου 2011, με ανανεωμένο UI και πολλά νέα ενσωματωμένα στοιχεία από social networks.

Ανάμεσα στις αλλαγές που θα φέρει η νέα έκδοση ξεχωρίζει η δυνατότητα ανοίγματος περισσότερων από μιας καρτέλας (tab) στην ίδια οθόνη την ίδια στιγμή, αλλά και η επανασχεδιασμένη address bar που θα εμφανίζει αυτόματα updates από κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter).

Επιπλέον, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα πλήρους διαμόρφωσης του κάθε tab, μετατρέποντας το σε μηχανή αναζήτησης για την ιστοσελίδα που αφορά. Για παράδειγμα, το Facebook tab, θα μπορεί να περιλαμβάνει menu με shortcuts για τις φωτογραφίες, προφίλ, ρυθμίσεις κλπ.

Τέλος, ίσως μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες για αυτούς που χρησιμοποιούν διάφορους λογαριασμούς, είναι η δυνατότητα ταυτόχρονου sign-in από πολλαπλούς λογαριασμούς!

[via]

Labels: , , , ,

2 Comments:

At 06 April, 2011 01:42 Anonymous SLASH21 said...

gia na doume ti tha doume...

 
At 06 April, 2011 18:27 Anonymous MinO said...

:) :)

 

Post a Comment

<< Home