Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Anonymous κατά Τουρκικών Sites



Οι Anonymous έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες DDoS (distributed denial of service) επιθέσεις σε τουρκικά κυβερνητικά sites ως αντίδραση στα κυβερνητικά σχέδια για την εισαγωγή Internet filtering στην Τουρκία.

Επιθέσεις δέχθηκαν πολλά κυβερνητικά site συμπεριλαμβανομένου και του φορέα ελέγχου του Internet, που έχει σχεδιάσει το σχέδιο φιλτραρίσματος, το οποίο και δεν ήταν προσβάσιμο.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι οι επιθέσεις των Anonymous, αντιμετώπισαν αντιδράσεις από ομάδες hackers της Τουρκίας, οι οποίες χτύπησαν Anonymous sites και συγκεκριμένα το news site του Anonymous, το οποίο και δεν ήταν προσβάσιμο την Παρασκευή, χωρίς όμως η ομάδα να προβεί σε κάποια δήλωση.

Τώρα πως είναι δυνατόν οι Hackers της Τουρκίας να επιτίθενται για αυτό τον λόγο στους Anonymous αντί να πανηγυρίζουν μας βάζει σε σκέψεις καθώς δεν είναι λίγες οι φωνές που λένε ότι πίσω από αυτούς κρύβονται κυβερνητικές υπηρεσίες της Τουρκίας.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι στην Τουρκία, εντείνονται οι διαμαρτυρίες ενάντια στους νέους νόμους του Internet που θα τεθούν σε ισχύ από τις 22 Αυγούστου, και θα απαιτούν από τους χρήστες να επιλέξουν ένα από τα τέσσερα διαθέσιμα φίλτρα προτού αποκτήσουν πρόσβαση στο Internet.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home