Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Κίνα: Ανακοίνωσε Στρατιωτική Μονάδα Hacker



Δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες μόνο από την εξαγγελία των ΗΠΑ περί των κυβερνοεπιθέσεων ως αιτία πολέμου και η Κίνα έδωσε στην δημοσιότητα στοιχεία για μια επίλεκτη στρατιωτική μονάδα χάκερ με την ονομασία Blue Army.

Σκοπός της συγκεκριμένης στρατιωτικής μονάδας είναι η προστασία της κινεζικής δημοκρατίας από ηλεκτρονικές επιθέσεις και συγκεκριμένα έχει δημιουργηθεί για την προστασία του People’s Liberation Army (PLA) από ηλεκτρονικές επιθέσεις.

Τα μέλη του Blue Army, είναι οι καλύτεροι χάκερ της χώρας και συγκεντρώθηκαν από διάφορα κανάλια και περιλαμβάνουν, στρατιώτες του PLA, αξιωματικούς, φοιτητές και διάφορους πολίτες.

Σίγουρα η παραδοχή της ύπαρξής αυτής της μονάδας πολύ πιθανό να προκαλέσει διάφορους φόβους στις κυβερνήσεις του κόσμου για τυχόν Κινεζική ηλεκτρονική επίθεση στα συστήματά τους αφού σύμφωνα με τις εταιρείες ασφάλειας, η πλειοψηφία των ψηφιακών επιθέσεων σε ολόκληρο το Internet προέρχεται από την Κίνα.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home