Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Anonymous: Operation Greece



Έκκληση για online διαμαρτυρία εναντίον του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου απηύθυναν την Πέμπτη (02/06) μέλη της ομάδας χάκερς “Anonymous”, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης προς τους Έλληνες, που “γονατίζουν” από τα οικονομικά μέτρα στο πλαίσιο της οικονομικής διάσωσης της χώρας.

Οι Anonymous Operations έστειλαν ένα “tweet” με την ονομασία... “Operation Greece”, καλώντας τους συνδρομητές στον λογαριασμό του Twitter, να επισκεφθούν μαζικά την ιστοσελίδα του ΔΝΤ, σε μια προσπάθεια προφανώς να την καταστήσουν ανενεργή.

“Είμαστε ενήμεροι για την απειλή και έχουμε λάβει τα κατάλληλα μέτρα”, δήλωσε ο Μπιλ Μάρεϊ, εκπρόσωπος του ΔΝΤ, διαβεβαιώνοντας πως το Ταμείο έχει λάβει μέτρα, για να αποφευχθεί η παράλυση της ιστοσελίδας του.

Στο “tweet” πάντως, δεν αναφερόταν, τι ώρα θα αρχίσει η επίθεση “DDoS attack”.

Ακόμη, το μήνυμα παραπέμπει σε ιστοσελίδα, που επικρίνει το πρόγραμμα λιτότητας που επιβλήθηκε στην Αθήνα με φόντο την καταβολή των 110 δισ. δολαρίων από την ΕΕ και το ΔΝΤ.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home