Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



WiFi: Απαγόρευσή του στα Σχολεία


Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα πρόκειται να απαγορευτεί η χρήση του WiFi στα σχολεία της Ευρώπης!

Η πρόταση του Συμβουλίου δεν περιλαμβάνει αποδείξεις, αλλά αποτελεί περισσότερο μια επιστημονική μελέτη η οποία συνιστά ότι “η χρήση του WiFi μπορεί να οδηγήσει σε πολύ υψηλά οικονομικά και υγειονομικά έξοδα, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με το πετρέλαιο και τον καπνό“.

Η μελέτη προτείνει δραστικά και προνοητικά μέτρα για την καταπολέμηση αυτής της “απειλής”, στα οποία περιλαμβάνονται “απαγόρευση όλων των κινητών τηλεφώνων και συστημάτων WiFi ή WLAN από αίθουσες διδασκαλίας και σχολεία“!

Το ότι η ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων και των ασύρματων δικτύων WiFi είναι επιβλαβής για τον οργανισμό μας... κακά τα ψέματα το γνωρίζαμε, κατά πόσο όμως είναι δυνατή η όποια διακοπή τους ειδικά όταν είμαστε τόσο τεχνολογικά εξαρτώμενοι από αυτήν είναι ένα θέμα που αξίζει της προσοχής μας.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home