Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Samsung: Δωρεάν υπηρεσία 3D



Αναγνωρίζοντας την έλλειψη «3D περιεχόμενου», η Samsung δημιούργησε μια 3D υπηρεσία μέσω της οποίας οι κάτοχοι τηλεοράσεων 3D της εταιρείας θα μπορούν να δουν πέρα από ταινίες και 3D εκπομπές.

Όπως και οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες κατασκευής οθονών/τηλεοράσεων, έτσι και η Samsung παράγει πια και αρκετά μοντέλα που υποστηρίζουν την προβολή 3D περιεχόμενου.

Μόνο που, δυστυχώς, το «3D περιεχόμενο» δεν έχει ακόμη επεκταθεί αρκετά, και συνήθως ο κάτοχος της τηλεόρασης πρέπει να το… ψάξει – αγοράζοντας ταινίες 3D σε Blu-ray ή τα λίγα παιχνίδια που υποστηρίζουν 3D στο PlayStation 3.

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν είναι το ίδιο εύκολο με το «να αλλάζεις κανάλι», και έτσι η Samsung αποφάσισε να δημιουργήσει ακριβώς αυτό: ένα «κανάλι» που θα είναι προσβάσιμο από τις τηλεοράσεις της και θα παρουσιάζει 3D εκπομπές και ταινίες «on demand».

Η υπηρεσία θα «ανοίξει τις πύλες» της στην Αγγλία μέσω μιας εφαρμογής, με όνομα «Explore 3D», προσβάσιμης από τη δυνατότητα των τηλεοράσεων της, Samsung Smart Hub.

Αρχικά, σε αυτό θα μπορεί κανείς να βρει γύρω στους 20 διαφορετικούς τύπους εκπομπών, από ταινίες και μουσικά videoclips μέχρι παιδικές εκπομπές, ενώ αναμένεται πως στο μέλλον η υπηρεσία θα επεκταθεί περισσότερο.

Για την ώρα, μόνο η Dreamworks έχει ανακοινωθεί ως μια από τις εταιρείες που θα «διαθέτουν περιεχόμενο» στην υπηρεσία.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home