Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Blogger: Αποκαταστάθηκε το Πρόβλημα


Έπρεπε να περάσουν δύο ημέρες για να λειτουργήσει ξανά η υπηρεσία του blogger καθώς ένα τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε αυτό άφησε ξεκρέμαστους εκατομμύρια διαχειριστές ιστολογίων του.

Συγκεκριμένα όπως θα είδατε και σε σχετικό ποστ στο αδελφάκι του MinOtaVrS Blog είχαμε μπει σε read only mode εδώ και 2 ημέρες με την αποκατάσταση του προβλήματος να γίνεται μόλις πριν λίγα λεπτά.

Σε ανάρτηση που έκαναν τεχνικοί του Blogger στο φόρουμ τεχνικής υποστήριξης της υπηρεσίας, υποστήριξαν ότι η μερική διακοπή λειτουργίας των ιστολογίων οφείλεται σε προγραμματισμένη συντήρηση.

Πρόσθεσαν δε ότι «οι μηχανικοί (της υπηρεσίας) εργάζονται σκληρά για να επαναφέρουν το Blogger σε κανονική λειτουργία και να αποκαταστήσουν τις αναρτήσεις και τα σχόλια».

Η Google δεν έχει ακόμη εξηγήσει σε τι οφείλεται η μεγάλη καθυστέρηση στην αποκατάσταση λειτουργίας της υπηρεσίας και ο δε επίσημος λογαριασμός του Blogger στο Twitter έχει κατακλυστεί από μηνύματα δυσαρέσκειας χρηστών της υπηρεσίας που δεν έχουν πρόσβαση στα blogs τους.

Η εταιρεία απαντά στον καθένα ξεχωριστά, ζητώντας συγγνώμη για τη διακοπή λειτουργίας και υπόσχεται γρήγορη λύση στο πρόβλημα. «Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη. Εργαζόμαστε σκληρά για να αποκαταστήσουμε την υπηρεσία και την πίστη σας (σε αυτή)», έγραψε επανειλημμένα το Blogger στο Twitter , απαντώντας στους χρήστες που διαμαρτυρήθηκαν.

Τον περασμένο μήνα το Blogger ανακοίνωσε ότι προχωρά σε ριζικό επανασχεδιασμό της υπηρεσίας. Ωστόσο σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter υποστήριξε ότι η τρέχουσα μερική διακοπή λειτουργίας δεν συνδέεται με την έναρξη των εργασιών επανασχεδιασμού.
[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home