Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Δωρεάν: Kaspersky Security Suite CBE 11



Όπως μας ενημερώνει το έγκυρο blog Raymond κυκλοφόρησε από το Γερμανικό ComputerBild, δωρεάν για κατέβασμα και ενεργοποίηση, το Kaspersky Security Suite CBE (build 11/2011).

To Kaspersky Security Suite CBE 11, είναι στην πραγματικότητα ίδιο με το Kaspersky Internet Security 2011, με την διαφορά ότι μετονομάστηκε έτσι ειδικά για το ComputerBild.

Εκτός από την αλλαγή του ονόματος, το interface του προγράμματος είναι στα γερμανικά, κάτι που όμως μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει (με επεξεργασία του μητρώου και χρήση των Shift + F12 hotkey) έτσι ώστε να μεταβείτε στο Αγγλικό interface.

Στα μείον του είναι ότι για όσους το δοκιμάσουν θα πρέπει κάθε 3 μήνες να το επαναενεργοποιούν, ζητώντας νέο κλειδί άδεια από το ComputerBild.

Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό για μερικούς χρήστες, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο για όσους θέλουν να έχουν δωρεάν το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που κοστίζει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό .

Για σχετικές λεπτομέρειες που αφορούν το από που θα το κατεβάσετε, τι τροποποιήσεις θα κάνετε, καθώς και το πως θα το ενεργοποιήσετε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες του Raymond εδώ !

.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home