Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Hack of The Day: Χάκεψαν το Alter


Όλα τα είχε το Alter η επίθεση από Hackers του έλειπε....

Συγκεκριμένα επίθεση από Hackers δέχτηκε η ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού Alter την Παρασκευή 01 Ιουλίου 2011.

Στη σελίδα του Alter εμφανίστηκε κείμενο όπου καταγγέλλεται η κοινωνική και οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Μάλιστα, οι Hackers επιρρίπτουν ευθύνες συνολικά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τον τρόπο που λειτουργούσαν και λειτουργούν όλα αυτά τα χρόνια, και στην ουσία αποκαλούνται "συνυπεύθυνα" για τη σημερινή κατάσταση.

Οι Hackers υπογραμμίζουν ότι δεν είναι τρoμοκράτες, ούτε εγκληματίες, είναι απλώς συνειδητοποιημένοι νέοι, στοιχειδώς λογικοί και κυρίως εξοργισμένοι.

To πλήρες κείμενο έλεγε τα παρακάτω:

Πρωταγωνιστές και κομπάρσοι μιας τραγωδίας


Πήρε λοιπόν ο καθένας μας τη θέση του και παρακολουθεί. Γι άλλη μια φορά θεατής της δικής του ιστορίας.


Μόνο που τώρα συνειδητοποιεί μάλλον πως βλέπει καλύτερα. Σαν να καθάρισαν τα μάτια του και βλέπει επιτέλους τα πράγματα ξεκάθαρα, ξεφούσκωτα, ρεαλιστικά.
Αντιλαμβάνεται πως ζούσε σε μια φούσκα και τώρα αυτή έσκασε αφήνοντας τον μετέωρο.

Οι αξιότιμοι αντιπρόσωποι του που υπόσχονταν λαγούς με πετραχήλια όχι μόνο δεν του έδωσαν τίποτα αλλά του πήραν ύπουλα αυτά που με κόπους χρόνων κατέκτησε.


Τον κατάντησαν 50 χρονών κ απολυμένο, με 3 στόματα να θρέψει. 30 χρονών άνεργο να ζητιανεύει από τους γονείς του. 70 χρονών με 300 ευρώ σύνταξη. Φ


οιτητή που μπαίνει πολλές φορές στο αμφιθέατρο για να τον διδάξουν κάτι σοβαροφανείς καραγκιόζηδες με γραβάτες που τρώνε και πίνουν για χρόνια στο πλευρό των κυβερνήσεων.

Μαθητή που δεν ξέρει ποιο δρόμο να διαλέξει. Μικρές ιστορίες της καθημερινότητας μας, αυτής που τόσο καλά ξέρουμε και τόσο πολύ σιχαθήκαμε.

Τους πιστέψαμε αβασάνιστα και μας λήστεψαν. Μας κατέστρεψαν μέχρι και την αξιοπρέπεια μας, ατ! ομική και εθνική. Και τώρα φωνάζουμε όλοι, ουρλιάζουμε σαν τρελοί στις πλατείες μπας κ μας ακούσουν. Αλλά αυτοί συνεχίζουν να μην ακούν…

Και μαζί μ αυτούς φυσικά δεν ακούτε κ εσείς, κύριοι δημοσιογράφοι, Ναι εσείς, εσείς που καμίας εκτίμησης δεν χαίρετε πλέον από τον κόσμο, πρέπει να καταλάβετε πως φταίτε.


Φταίτε γιατί ξέρετε τους συστηματικούς κλέφτες της πολιτικής και δεν τους καταγγέλλετε δημόσια. Φταίτε που παρουσιάζετε μόνο ό, τι συμφέρει και όχι ό, τι αξίζει.

Που οι πιο χονδροειδείς αμερικανιές φιγουράρουν στα κανάλια σας ως πρότυπα. Που παραποιείτε την ιστορία, που μοντάρετε, που κόβετε και ράβετε τις ειδήσεις στα μέτρα των πολιτικών, των εταιριών, των διαφημιστών.! Η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο. Μαζί τα μαγειρεύετε και τα τρώτε καθημερινά. Ντροπή σε όλους σας, συνολικά…

Και κάπως έτσι, φτάσαμε όλοι μαζί μέχρι τον πάτο. Ο κόσμος βέβαια συνέρχεται από τη νάρκωση στην οποία τον είχατε βυθίσει για χρόνια. Ακούστε τη φωνή του και είτε φύγετε γρήγορα είτε αλλάξτε ριζικά. Δεν αντέχεται άλλο η βρωμιά σας, η υπομονή μας εξαντλήθηκε…


Σημείωση: δεν είμαστε εγκληματίες, ακραίοι, ταραχοποιοί. Μην προσπαθήσετε να μας βάλετε τέτοιες γελοίες ετικέτες.


Είμαστε νέοι, συνειδητοποιημένοι, στοιχειωδώς λογικοί και κυρίως εξοργισμένοι. Γι αυτό μην μας ψάξετε, βρισκόμαστε πλέον παντού κ έχουμε χάσει την ψυχραιμία μας και τις αναστολές μας…
[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home