Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Hotmail: Αλλάζει την πολιτική των passwords



Στα πλαίσια των όλο και πιο συχνών κυβερνοεπιθέσεων, η Microsoft ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να απαγορεύσει από το Hotmail τα passwords που μπορούν εύκολα να μαντέψουν οι επίδοξοι hackers.

Έτσι μέσα στο επόμενο διάστημα, οι χρήστες του Hotmail που έχουν επιλέξει εύκολα passwords όπως είναι τα 123456, qwerty, sexy, κλπ θα πρέπει να αλλάξουν τον κωδικό τους, επιλέγοντας κάτι που δε μπορεί να μαντέψει ο καθένας.

Η λίστα των απαγορευμένων passwords ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες κι εκτός από τις αριθμητικές ακολουθίες περιλαμβάνει και κωδικούς του τύπου ilovecats κλπ.

Επίσης, η Microsoft εισάγει ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει σε χρήστες να ενημερώνουν άμεσα την εταιρεία όταν υποψιαστούν ότι έχει hack-αριστεί το account ενός φίλου τους.

Η σχετική επιλογή βρίσκεται στο μενού Mark as, καθώς επίσης και στο παράθυρο διαλόγου που αναδύεται όταν κάποιος μεταφέρει ένα mail στα Junk messages.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home