Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



OTE: Ενοποιεί τα πάντα σε μια ιστοσελίδα

http://www.kerdos.gr/Images/ote.gif

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μέσω internet, το www.ote.gr αποτελεί, πλέον, τη βασική πύλη εισόδου σε όλα τα εμπορικά και εταιρικά sites του ΟΤΕ. Στην ανανεωμένη ηλεκτρονική διεύθυνση ενοποιήθηκαν οι επιμέρους ιστοσελίδες του ΟΤΕ για προϊόντα και υπηρεσίες (oteshop.gr, otebusiness.gr, conn-x.gr κ.α.).

Ανανεωμένο και με μοντέρνα σχεδίαση, το ote.gr δίνει έμφαση στις online αγορές προϊόντων και υπηρεσιών με ασφάλεια, καθώς και στις αναβαθμισμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες Μy e-Services.

Στο νέο ote.gr όλοι μπορούν να ενημερώνονται και να επιλέγουν εύκολα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις δικές τους ανάγκες, μέσα από μια σύγχρονη και φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης του ote.gr και της εξοικείωσης των επισκεπτών του με τις νέες τεχνολογίες, ο ΟΤΕ δίνει την ευκαιρία σε 8 τυχερούς να κερδίσουν από ένα iPad 2.

Με κάθε νέα τηλεφωνική σύνδεση, κάθε νέα σύνδεση Conn-x ή με ένα από τα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας, που θα πραγματοποιείται online, οι πελάτες θα αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση για ένα iPad 2 την εβδομάδα.

Επίσης, με κάθε πληρωμή τηλεφωνικού λογαριασμού που γίνεται online μέσω του ote.gr, είτε με χρήση της υπηρεσίας My e-Bill, είτε της υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Πληρωμής οι πελάτες κερδίζουν 2,5€ στον επόμενο τους λογαριασμό.

Η ενοποίηση των εμπορικών και εταιρικών ιστοσελίδων εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια του ΟΤΕ για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μέσω της προσφοράς

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home