Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Gmail: Αλλάζει εμφάνιση



Η Google ξεκίνησε την σταδιακή ανανέωση του Gmail, στοχεύοντας στην απλοποίηση και καθαρότητα της εμφάνισης της υπηρεσίας της.

Μία από τις πιο ευδιάκριτες αλλαγές είναι ο τρόπος εμφάνισης των email (converations), όπου μεταξύ άλλων εμφανίζεται και οι φωτογραφίες του παραλήπτη και του αποστολέα. Εφόσον αυτές είναι διαθέσιμες, είναι πιο εύκολο να διακρίνει ο χρήστης ποιος είπε τι, μέσα στην ανταλλαγή μηνυμάτων.

Η εταιρεία επίσης πρόσθεσε μία λειτουργία με την ονομασία "elastic density" όπου το interface του Gmail προσαρμόζεται στο μέγεθος του παράθυρου, τροποποιώντας ανάλογα την εμφάνιση των email ή των επαφών. Αν κάποιος θέλει μία πυκνότερη εμφάνιση του Gmail τότε μπορεί να την αλλάξει από τις Ρυθμίσεις της υπηρεσίας.

Το πάνελ στα αριστερά, κράτησε τα labels και τις επαφές σε συνεχή προβολή και επιτρέπει πλέον στον χρήση να αλλάξει το μέγεθος του. Η αναζήτηση έχει βελτιωθεί με την προσθήκη της Σύνθετης Αναζήτησης στο drop down menu πάνω-πάνω.

Τα θέματα (themes) έχουν ανανεωθεί πλήρως, κρατώντας πολλές από τις παλιές εικόνες αλλά και προσθέτοντας πολλές νέες υψηλής ανάλυσης από το iStockphoto.

Όπως πάντα η διάθεση της νέας εμφάνισης θα γίνει σταδιακά και θα συμβεί με ανάλογο προειδοποιητικό μήνυμα.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home