Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έρχονται οι Τηλεοράσεις που ελέγχονται με φωνή



Σύμφωνα με τα Δορυφορικά Νέα, κατασκευαστές τηλεοράσεων όπως είναι οι Samsung η LG και η Sharp ετοιμάζουν τηλεοράσεις που ελέγχονται με φωνή .

Η παραπάνω κίνηση κρίνεται επιβεβλημένη καθώς τόσο η Apple η οποία και θα δώσει στην αγορά TV με ενσωματωμένο το γνωστό από το iPhone 4s, Siri voice recognition, όσο και η Microsoft με το Kinetic interface που ελέγχεται με φωνή, δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Με τα συστήματα φωνής, οι χρήστες θα μπορούν να πουν στις τηλεοράσεις τους να «παίξουν το τελευταίο επεισόδιο των Simpsons», ή να γράψουν όλα τα επεισόδια από τα «Φιλαράκια». Το σύστημα φωνής έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει το τηλεκοντρόλ που γνωρίζουμε, και να προσθέσει ακόμα περισσότερες δυνατότητες Smart TV.

Τέλος ο Mike Thomson της Nuance Communication, του μεγαλύτερου προμηθευτή τεχνολογίας αναγνώρισης φωνής δήλωσε πως τον επόμενο χρόνο θα δοθεί στην αγορά η παραπάνω τεχνολογία με κάποιους κατασκευαστές τηλεοράσεων μάλιστα να δουλεύουν πάνω σε διαδραστικά τηλεχειριστήρια που θα έχουν touchscreens αντί για κουμπιά.

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home