Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Samsung: Επιθετική διαφήμιση κατά της Apple



Σε μια προσπάθεια να επισκιάσει την εικόνα του «προτύπου» που περιβάλλει τα προϊόντα της Apple, η Samsung επιτίθεται με ένα τηλεοπτικό σποτ που προβάλλεται σε ώρες μεγάλης τηλεθέασης στις ΗΠΑ και κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου.

Πρωταγωνιστούν οι οπαδοί της Apple που εμφανίζονται να στέκονται στην ουρά περιμένοντας να προλάβουν ένα από τα νέα, καινοτόμα προϊόντα της. Η επωνυμία της Apple δεν εμφανίζεται βέβαια πουθενά, εντούτοις είναι ολοφάνερο ότι υπονοείται η αναφορά στην εταιρεία και συγκεκριμένα στο Apple iPhone 4S.

Η προσοχή των Apple fan στρέφεται στο Samsung Galaxy S II, ένα smartphone που έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά («εσείς, από που αγοράζετε τηλέφωνο 4G;», ρωτάει η κάτοχος του Galaxy S II), όταν αυτό για το οποίο περίμεναν είναι ολόιδιο με το προγενέστερο μοντέλο και πλήττεται από προβλήματα αδικαιολόγητης εξασθένισης της μπαταρίας ένα πρόβλημα που ομολογουμένος έπληξε την εικόνα του Apple iPhone 4S λίγες μόλις ημέρες από την κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, σκοπός της διαφημιστικής της καμπάνιας είναι να προβάλλει τον «σχεδιασμό με τεχνολογία αιχμής» του Samsung Galaxy S II και την δυνατότητα αξιοποίησης δικτύων κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς. Η Samsung αναφέρει επίσης ότι το Samsung Galaxy S II έχει ήδη πουλήσει 10 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως και αποτελεί ένα από τα κορυφαία smartphone στην αγορά.

[via]

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home