Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Χωρίς Start Menu τα Windows 8 (;)



Σύμφωνα με το PC Magazine, δεν αποκλείεται να αποχαιρετήσουμε για πάντα το Start Menu button που βλέπουμε σε όλες τις εκδόσεις των Windows από το 1995.

Συγκεκριμένα όπως θα δείτε και από το screenshot των Windows 8 που κυκλοφόρησε , δεν περιλαμβάνεται το Start Menu button κάτω αριστερά.
Σημειωτέον ότι μιλάμε για το γνωστό desktop περιβάλλον των Windows 8 που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια και όχι για το Metro interface, το οποίο έτσι κι αλλιώς έχει πάρα πολλές αλλαγές σε σχέση με τα "παραδοσιακά" Windows.

Σε καμία περίπτωση, πάντως, δε μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά για κατάργηση του εμβηματικού button, καθώς είναι ακόμα αρκετά νωρίς και πολλά πράγματα δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Αν καταργηθεί τελικά το κουμπί, δεν αποκλείεται να επιλεγεί η λύση του hot corner πάνω αριστερά, κατά τα πρότυπα του Mac OS X, ενώ εκτός απροόπτου θα παραμείνει η συντόμευση του πληκτρολογίου με το Windows button.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home