Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



ΕΤ1: Ελληνικές ταινίες με υπότιτλους


Σε μια κίνηση που δεν μας έχει συνηθίσει προβαίνει η ΕΡΤ για τις ημέρες του Πάσχα, προσφέροντας - επιτέλους - τα αυτονόητα στους συνανθρώπους μας με προβλήματα ακοής.

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στην ψηφιακή μετάδοση της ΕΤ1, θα προβληθούν Ελληνικές ταινίες με υποτίτλους για άτομα με προβλήματα ακοής, από το Μ. Σαββάτο μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα στις 19.00.

Ειδικότερα, το Μ. Σάββατο στις 19:00 θα προβληθεί η ελληνική ταινία «ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ», σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου, με τους Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Παντελή Ζερβό, Δέσπω Διαμαντίδου, Σμάρω Στεφανίδου, Καίτη Λαμπροπούλου, Λαυρέντη Διανέλλο κ.α.

Την Κυριακή του Πάσχα θα προβληθεί η κωμωδία του Ντίνου Δημόπουλου «ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ», με τους Αλέκο Αλεξανδράκη, Μάρω Κοντού, Κατερίνα Γιουλάκη, Γιάννη Βογιατζή, Γιώργο Γαβριηλίδη κ.α.

Η μουσική κωμωδία «ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ» του Γιάννη Δαλιανίδη, με τους Μαίρη Χρονοπούλου, Νόρα Βαλσάμη, Μάρθα Καραγιάννη, Φαίδωνα Γεωργίτση, Γιάννη Βογιατζή, Βαγγέλη Σειληνό κ.α.

Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο μέτρο δεν θα ισχύσει μόνο για τις ημέρες του Πάσχα και η ΕΡΤ θα εξακολουθήσει να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο προς τους ΑμεΑ, καθώς η δυνατότητα υποτιτλισμού την σήμερον ημέρα είναι το πλέον εύκολο πράγμα...

[via]


Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home