Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download: Linux Mint 13 LTS "Maya"


Linux Mint 13 LTS Cinnamon 1.4

Η πολυαναμενόμενη stable έκδοση του Linux Mint 13 LTS με την κωδική ονομασία maya δόθηκε προχθές στην κυκλοφορία σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, την MATE 1.2 (GNOME 2.3.x fork) και την Cinnamon 1.4 (GNOME Shell fork). .

Για όσους δεν γνωρίζουν το Linux Mint θεωρείται η πιο user friendly desktop έκδοση Linux εδώ και δύο χρόνια όπου και βγαίνει πρώτη στις προτιμήσεις των χρηστών.

Η νέα έκδοση είναι βασισμένη πάνω στο τελευταίο Ubuntu 12.04 και έρχεται με ένα πλήθος αλλαγών που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Αν μη τι άλλο αν είστε νέος χρήστης δοκιμάστε την έκδοση που είναι βασισμένη πάνω στο Cinnamon 1.4 θα εκπλαγείτε ευχάριστα στο πόσο κοντά είναι το GUI του με αυτό των Windows και θα σας βοηθήσει να μεταβείτε στον κόσμο του Linux πολύ πιο εύκολα.

H συγκεκριμένη LTS έκδοση θα έχει υποστήριξη για πέντε χρόνια (μέχρι 27 Απριλίου 2017), για περισσότερα σχετικά με το Linux Mint 13 LTS μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Download: Linux Mint 13 LTS "Maya"

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home