Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έρχεται Νέο Angry Birds (Heikki)



Το Angry Birds Space είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο όνομα στον κόσμο των Οργισμένων Πτηνών, όμως η Rovio ήδη ετοιμάζει κάτι καινούριο. Η επόμενη υλοποίηση του διάσημου franchise βρίσκεται προ των πυλών και θα έχει μεγάλες διαφορές από τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.

Το Angry Birds Heikki αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου. Το Heikki δεν είναι κάποιος όρος ανατολίτικης πολεμικής τέχνης, αλλά το μικρό όνομα του Φινλανδού οδηγού της F1 Kovalainen. Ο πιλότος της Caterham-Renault έχει υπογράψει συμφωνία με τη Rovio, η οποία προβλέπει τη χρήση του ονόματός του στο νέο παιχνίδι.

Όπως φαίνεται και από το teaser της Rovio, το νέο Angry Birds έχει ως θέμα το racing. Το τι ακριβώς σημαίνει αυτό μένει να το δούμε στην πράξη. Σίγουρα, πάντως, δε θα μοιάζει καθόλου με τα Angry Birds που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Σημειωτέον ότι το Angry Birds Heikki θα είναι web-based και θα παίζεται στον browser. Δε γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν θα υπάρξουν και οι συνήθεις εφαρμογές για iOS, Android κλπ.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home