Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Συλλήψεις για την Warezoula


Ένας 30χρονος ειδικός φρουρός και ένας 46χρονος υπάλληλος του ΙΚΑ συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Κατηγορούνται ότι ως συνδιαχειριστές ιστοσελίδας παρείχαν τη δυνατότητα σε χρήστες του διαδικτύου να «κατεβάζουν» ταινίες, βίντεο παιχνίδια και προγράμματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι οικονομικές ζημιές που έχουν υποστεί οι εταιρείες, στις οποίες ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα, ανέρχονται τουλάχιστον σε 15 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα ο 30χρονος ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ διατάχθηκε παράλληλα η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ήταν συνδιαχειριστές της ιστοσελίδας, με ηλεκτρονική διεύθυνση www.warezoula.com, μέσω της οποίας παρείχαν τη δυνατότητα σε απλούς χρήστες, αλλά και εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία πλήρωναν συνδρομή για το σκοπό αυτό, να «κατεβάζουν» ψηφιακά αρχεία κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο παιχνίδια και λογισμικού διαφόρων προγραμμάτων.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home