Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



TV: Το παρασκήνιο του Champions League



Σε εξέλιξη η πιο μεγάλη, αόρατη, σύγκρουση στην τηλεόραση, μεταξύ ΕΡΤ και ιδιωτών. Η άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του προεδρεύοντος, Στέλιου Στεφάνου, του διευθύνοντος συμβούλου, Λάμπη Ταγματάρχη και του διευθυντή του αθλητικού τμήματος, Άρη Χατζηγεωργίου, για τη συμφωνία της ΕΡΤ με την TEAM για τα δικαιώματα του Champions League, αλλάζει τα δεδομένα.

Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρήγορης Πεπόνης ζήτησε την άσκηση δίωξης, μή αποδεχόμενος την πρόταση της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Η διοίκηση της ΕΡΤ από την πλευρά της δίνει συνέντευξη Τύπου την επόμενη Τετάρτη, έχοντας ήδη αποφασίσει να μην καταβάλουν ούτε ευρώ για τη σύμβαση, την τύχη της οποίας θα αναλάβει η επόμενη κυβέρνηση.

Η άσκηση της δίωξης έγινε με βάση τη διαφορά στο τίμημα που συμφώνησε η ΕΡΤ (10,8 εκατ., ευρώ) και στην πρόταση που κατέθεσαν επί της ουσίας οι δύο μεγάλοι προς την ΤΕΑΜ, με το Mega να κάνει προσφορά των 2 εκατ. ευρώ, ανά έτος και του ΑΝΤ1 ύψους 3,5 εκατ. ευρώ στη μάχη για τον ελεύθερο αγώνα της Τετάρτης.

Η υψηλότερη προσφορά άλλωστε για την Τρίτη που ήταν «κλειστή» μέρα» και τα υπόλοιπα ματς της Τετάρτης ήταν από τον Όμιλο Forthnet, όπου με περίπου 12 εκατ. ευρώ κέρδισε τη μάχη από τον ΟΤΕ Satellite.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home