Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Facebook: Μετά το Like έρχεται το Want



Σύμφωνα με τον προγραμματιστή Tom Waddington, το Facebook δοκιμάζει την προσθήκη ενός νέου κουμπιού, του "want". Σε περίπτωση που η υλοποίησή του προχωρήσει, μετά το "like", θα είνα μάλλον το πιο δημοφιλές κουμπί στις σελίδες του κοινωνικού δικτύου.

Ο Waddington, ανέφερε στο blog του, πως εντόπισε κώδικα στο Javascript SDK του Facebook, που φανερώνει την ύπαρξη του κουμπιού "want", η ανάπτυξη του οποίου βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο.

Αυτή η προσθήκη, θα χρησίμευε στις εταιρείες, αλλά και τους χρήστες. Οι εταιρείες θα μπορούσαν να εντοπίζουν ποια προϊόντα τους είναι επιθυμητά από χρήστες και για παράδειγμα, να προσφέρουν κάποιες εκπτώσεις, ενώ οι χρήστες, θα μπορούσαν να επιλέγουν προϊόντα που θέλουν οι φίλοι τους, ώστε να τους τα προσφέρουν για δώρο.

Εκπρόσωπος του Facebook, όταν ρωτήθηκε, είπε πως διαρκώς δοκιμάζουν νέα χαρακτηριστικά, αλλά δεν έχουν να ανακοινώσουν κάτι.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home