Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



NOVA: Αναβαθμίζει Συχνότητες και εικόνα



Την Τρίτη 26 Ιουνίου, στις 03:00 το πρωί, η NOVA θα πραγματοποιήσει τεχνικές εργασίες αναβάθμισης στις δύο από τις πέντε δορυφορικές συχνότητες που χρησιμοποιεί.

Η αλλαγή θα γίνει σταδιακά και στους υπολοίπους αναμεταδότες, με στόχο να υποστηρίξει τα συνεχώς αναπτυσσόμενα σχέδια της πλατφόρμας Nova και να προσφέρει περισσότερες ευκολίες στους συνδρομητές της.

Στις συχνότητες αναβάθμισης εκπέμπονται μεταξύ άλλων, τα κανάλια Novacinema-2,3,4, Novasports-3,4, Novasports Highlight, MTV, VH1, FOX life, FX, E! και Travel.

Μετά το πέρας των τεχνικών αλλαγών, ενδέχεται κάποιοι δέκτες να χρειαστούν νέο συντονισμό ή σάρωση (SCAN).

Πιο συγκεκριμένα:

Οι τεχνικές εργασίες αναβάθμισης αφορούν στην αλλαγή του ρυθμού μετάδοσης συμβόλων (Symbol Rate), από 27500 σε 29900, στις δορυφορικές συχνότητες της NOVA 10.930 GHz και 11.938 GHz.

Τα κανάλια που περιλαμβάνονται στις δύο αυτές συχνότητες φαίνονται αναλυτικά στον παραπάνω πίνακα. Μετά την αλλαγή του S/R, ενδέχεται κάποιοι δέκτες να χρειαστούν νέο συντονισμό, ώστε να συνεχίσουν να λαμβάνουν τα κανάλια των συχνοτήτων 10.930 και 11.938.

Η διαδικασία συντονισμού διαφέρει ανάλογα τον δέκτη για περισσότερες οδηγίες σχετικά με τους δέκτες Pace & Panasat της ΝOVA μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home