Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Microsoft: Αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις



H Microsoft ετοιμάζεται για μία σημαντική ανακοίνωση σήμερα στο Los Angeles και μεταξύ των διαφόρων φημών που ακούγονται, είναι και αυτή της αποκάλυψης ενός Microsoft tablet PC, ως απευθείας ανταγωνιστή του iPad.

Η συσκευή σύμφωνα με τις φήμες θα τρέχει την έκδοση των Windows RT για επεξεργαστές τεχνολογίας ARM .

Η εταιρεία είχε δείξει ενδιαφέρον για την αγορά των tablet και παλαιότερα, ενώ το 2009 υπήρξε ένα project συσκευής με δύο οθόνες 7 ιντσών που ονομαζόταν Courier. Τα σχέδια για την ανάπτυξή του σταμάτησαν το 2010, αλλά το όλο concept ξαναήρθε στην επικαιρότητα μέσω δύο εφαρμογών δημιουργίας περιεχομένου για iPad, των Tapose και Paper.

Λόγω της θέλησης της εταιρείας να ενεργοποιηθεί στην αγορά των tablet, οι όποιες εξαγγελίες αναμένονταν με την επίσημη διάθεση των Windows 8, αφού το νέο λειτουργικό έχει αυξημένη λειτουργικότητα για συσκευές με οθόνες αφής.

Επιπλέον φημολογία σχετικά με την σημερινή εκδήλωση, είναι η εξαγορά του Yammer, για την οποία γράφαμε εχθές, την υπηρεσία Xbox Music, που εικάζεται πως η Microsoft θα ενεργοποιηθεί στην αγορά πώλησης τραγουδιών και τέλος, ένα πιθανό σενάριο είναι η ανακοίνωση της εξαγοράς της online video υπηρεσίας Hulu.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home