Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Forthnet: Διάθεση του Lenovo A1 Ideapad


Ο Όμιλος Forthnet, μέσα από την συνεργασία του με τη Lenovo, σας δίνει την δυνατότητα να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε το απόλυτο Value For Money Tablet, Lenovo A1 Ideapad με οθόνη 7 ιντσών, πολλαπλής αφής και ενσωματωμένο GPS, σε όλα τα Καταστήματα Forthnet.

Οι επισκέπτες στα Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν το συγκεκριμένο Tablet, στην προνομιακή τιμή των 199 € σε συνδυασμό με οποιαδήποτε σύνδεση ή ανανέωση υπηρεσίας broadband και να πάρουν δώρο το κορυφαίο πρόγραμμα πλοήγησης Ginius Driver Don’t Panic.

Με τον ταχύτατο επεξεργαστή Cortex A8, 10 Gb αποθηκευτικό χώρο, λειτουργικό Android 2.3, Google Play Market και ενσωματωμένο GPS και Bluetooth, σε αυτή την τιμή, προσφέρει πολλά παραπάνω από ένα απλό Tablet, αφού μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για πλοήγηση στο Internet στο σπίτι και … για πλοήγηση προς τον αγαπημένο σας προορισμό έξω από αυτό.

Επιπλέον, οι συνδρομητές Broadband της Forthnet, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με δωρεάν Wi-Fi, σε πάνω από 360 Forthnet Hot Spot σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, σημειώνεται ότι το tablet της Lenovo θα έχει ενσωματομένο το πρόγραμμα πλοήγησης Ginius Driver Don’t Panic, αξίας 39€, το οποίο και παρέχεται δωρεάν με σύνδεση ή ανανέωση υπηρεσίας Broadband το οποίο και έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
- ελληνικό χάρτη με δωρεάν αναβαθμίσεις από την Geointelligence
- εμπλουτισμένα σημεία ενδιαφέροντος
- Φωνητική πλοήγηση με σημεία ενδιαφέροντος.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά χαρακτηριστικά στο www.forthnetgroup.gr

Labels: , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home