Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



WIND: Υπεροχή στο δίκτυο 3G



Ασύρματο ευρυζωνικό Internet από την WIND με ταχύτητες έως 42Mbps!

Eυρυζωνικό Ασύρματο Internet υψηλών ταχυτήτων προσφέρει πλέον η WIND μέσω του νέου δικτύου 3G. Οι συνδρομητές της WIND απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες και ευρυζωνική εμπειρία όταν πλοηγούνται στο Internet από το κινητό τους είτε από τον φορητό υπολογιστή τους, μέσου του νέου 3G δικτύου της εταιρείας.

Το νέο 3G δίκτυο της WIND είναι αποτέλεσμα του μεγάλου έργου για εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του Ραδιοδικτύου της εταιρείας που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Οι θεωρητικές ταχύτητες που προσφέρει πλέον το 3G δίκτυο της WIND αγγίζουν τα 42Mbps ενώ οι πραγματικές ταχύτητες κατά τη χρήση του δικτύου ξεπερνούν τα 21Mbps και είναι 800% υψηλότερες σε σύγκριση με τις επιδόσεις που είχε το δίκτυο πριν τον εκσυγχρονισμό.

Σήμερα το νέο 3G δίκτυο της WIND καλύπτει το 73% του πληθυσμού της χώρας καθώς η υλοποίηση του έργου έχει ολοκληρωθεί στη Θεσσαλονίκη ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα και σε αρκετές ακόμη περιοχές πανελλαδικά καθώς συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς το πλάνο που έχει εκπονήσει η εταιρεία ώστε να καλύψει όλη τη χώρα μέχρι τις αρχές του 2016. Στη Θεσσαλονίκη το 92% του πληθυσμού έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το νέο 3G δίκτυο της WIND ενώ στην Αθήνα το αντίστοιχο ποσοστό αγγίζει μέχρι σήμερα το 88,7% με στόχο να ξεπεράσει το 95% το επόμενο διάστημα.

Η υπεροχή του νέου 3G δικτύου της WIND πιστοποιείται και από συγκριτικές μετρήσεις που πραγματοποίησε ανεξάρτητη εταιρεία σε 87 σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το έργο εκσυγχρονισμού του Ραδιοδικτύου της εταιρείας αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που γίνονται στη χώρα αυτήν την περίοδο καθώς θα απορροφήσει σημαντικό μέρος των προγραμματισμένων επενδύσεων της WIND Ελλάς για τα επόμενα 3 χρόνια, οι οποίες συνολικά ανέρχονται στα 300€ εκατ.

Για την υλοποίηση του έργου, το οποίο είναι μοναδικό σε μέγεθος για τα δεδομένα όχι μόνο της ελληνικής τηλεπικοινωνιακής αγοράς, αλλά και πανευρωπαϊκά, η WIND επέλεξε την Huawei έναν παγκόσμιο κολοσσό στο κλάδο των τηλεπικοινωνιακών υποδομών και υπηρεσιών.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home