Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Nintendo Wii U & TVii


H Nintendo ανακοίνωσε ότι νέα κονσόλα παιχνιδιών της Wii U θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις στις ΗΠΑ στις 18 Νοεμβρίου.

Το λευκό "Basic" πακέτο στην τιμή των $300 και περιέχει ένα GamePad και την κονσόλα Wii U με μνήμη 8GB. Αλλά σαν λογικότερη επιλογή είναι η αγορά του μαύρου "Deluxe" πακέτου με τιμή $350 το οποίο περιλαμβάνει την κονσόλα με μνήμη 32GB, φορτιστή, βάση και το Nintendo Land.

Το Nintendo Land είναι μια συλλογή από 12 mini games για το GamePad και υποστηρίζει το ταυτόχρονο παίξιμο μέχρι και 5 ατόμων.

Οι κονσόλες Wii U θα έχουν, επίσης, ένα νέο "κέντρο ψυχαγωγίας" που ονομάζεται Nintendo TVii.

To TVii θα παίρνει όλα τα διαθέσιμα βίντεο από Netflix, Hulu και Amazon, καθώς επίσης όλα τα κανάλια TV που είναι διαθέσιμα από τον πάροχο καλωδιακής τηλεόρασης. Όλα αυτά τα δεδομένα διοχετεύονται σε ένα μενού, στο οποίο είναι δυνατή η περιήγησή του από την οθόνη του GamePad.

H αναζήτηση για μια εκπομπή, δίκτυο ή είδη εκπομπών θα εμφανίσει αποτελέσματα και όλες τις διαθέσιμες επιλογές γι' αυτά χωρίς να χρειάζεται η μετακίνηση μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών και μενού για κάθε υπηρεσία.

Επίσης επιτρέπει τον προγραμματισμό εγγραφών σε ένα TiVo DVR. Ακόμα έχει και δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης, όπου είναι δυνατός ο σχολιασμός του τι προβάλλεται και η εμφάνιση των σχολίων από "φίλους" σε πραγματικό χρόνο.

Σε κανένα από τα "πακέτα" δε θα υπάρχουν χειριστήρια Wii ή Nunchucks, αλλά αν τυχόν είμαστε κάτοχοι ενός Wii, τα υπάρχοντα χειριστήρια θα δουλέψουν μια χαρά και με τη νέα κονσόλα.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home