Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Κλειστόν Λόγω Επικείμενης Συντέλειας...

 21 Δεκεμβρίου 2012

Κλειστόν Λόγω Επικείμενης Συντέλειας... 

Η μεγάλη στιγμή που περιμέναμε όλοι μας έφτασε...δυστυχώς όμως τα ντουλάπια στην "κατοχική" Ελλάδα του 2012 είναι άδεια  (φρόντισε σχετικά ο GAP), ούτε ένα πακέτο με τον Ακάκιο της Misco δεν μπορέσαμε να αποθηκεύσουμε (μας τα πήρε σε φόρους η  Τρικομματική του Στουρνάρα), αποτέλεσμα να φύγουμε πρώτοι από αυτή την παλιοζωή.

Βλέπετε δεν είμαστε όπως τα μέσα Αμερικανά, όπου έχουν φροντίσει εκτός από τροφή και ύδωρ να έχουν καταφύγια υπέρ λουξ 100 μέτρα κάτω από την γη... με μόλις 60.000$.

Για όσους αναρωτιούνται γιατί τόση καταστροφολογία  (αν όντως το αναρωτιούνται), σύμφωνα με τη Μυθολογία των Μάγια, ο μάταιος τούτος κόσμος τελειώνει σήμερα καθώς το χειμερινό ηλιοστάσιο αποφάσισε να ευθυγραμμιστεί με το Σκοτεινό Ρήγμα του Γαλαξία μας όπου κατά αυτούς είναι συνυφασμένο με την Πύλη του Κάτω Κόσμου.

Για όσους την ψάχνετε, θα την βρείτε (αν δεν έχετε ήδη "καταστραφεί" ) στις 26º  του αστερισμού του Τοξότη, προσεκτικά όμως γιατί θα έχει συνωστισμό (όχι δεν είναι ο γνωστός της Σμύρνης.. εκεί στον Τοξότη δεν κόβουν κεφάλια... πας μια και έξω με ένα βέλος κατά την είσοδο) . 

Με περισσότερα δεν θα σας κουράσω καθώς περιμένω στην ουρά για να βγάλω εισιτήριο για το Hobbit αλλά τι λέω, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου αν δεν το δω... σήμερα ! 

YΓ: Θεωρητικά θα επανέλθουμε δριμύτεροι αύριο... διαφορετικά καλό ταξίδι (έχει και Έξοδο Χριστουγέννων ) ! :)

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home